Jump to content
PHOTOCH

Ръжда на веждата

Recommended Posts

Колеги, днес се загледах и видях 2-3 мм ръжда на едната вежда.Съвет с какво да спра процеса в зародиш?

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Преустанови достъпа на кислород до метала :rolleyes:

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Преустанови достъпа на кислород до метала :rolleyes:

кратко и ясно. :rolleyes: взимаш шлаифа и докато светне ламарината.после грунд на сикенс(епоксиден),заглаждаш като изсъхне,кит и боя.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Отговорено (Редактирано)

Колега поразеното място се обработва с преобразувател за ражда,хубаво преди да се нанесе преобразуватела раждата да се мине с дрелка с телене четка.На Würth преобразуватела е добар 100 гр са кам 6 или 7лв, успех :rolleyes:

Редактирано от zdravko79

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

шлаифа-грунд-кит-шкурка-шприц и накрая си я боядисваш :rolleyes:

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Истриваш до чист метал ако не е дълбока ръждата, ако е дълбока нова вежда кит и боя.пс триенето го направи сам не ходи на майстор ,че не знаеш до къде ще изстрие ръжата.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Да не разочаровам питащия, правил съм както го съветвате и ръждата изби отново, даже и по-силно Май си трябва майстор. Опровергайте ме!

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Да не разочаровам питащия, правил съм както го съветвате и ръждата изби отново, даже и по-силно Май си трябва майстор. Опровергайте ме!

Няма майстор за ръждата ! Тръгне ли веднъж край... пробвал съм най добрата технология пясакоструене и веднага филер и не става пак избива :bounce: Решава проблема за 1-2 г и после пак така :worthy:

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Няма майстор за ръждата ! Тръгне ли веднъж край... пробвал съм най добрата технология пясакоструене и веднага филер и не става пак избива :bounce: Решава проблема за 1-2 г и после пак така :worthy:

Baspower, спомних си приказката за жената и ръждата - един път тръгнат ли, спиране няма! :worthy:

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

• Потребители разглеждащи страницата   0 потребители

No registered users viewing this page.

• Предстоящи събития

No upcoming events found
  • Създай нов...