PHOTOCH 0 #1 Публикувано 27 Март, 2009 Колеги, днес се загледах и видях 2-3 мм ръжда на едната вежда.Съвет с какво да спра процеса в зародиш? Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
johnyboy 1 #2 Отговорено 27 Март, 2009 Преустанови достъпа на кислород до метала Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
pitbuls 21 #3 Отговорено 27 Март, 2009 Преустанови достъпа на кислород до метала кратко и ясно. взимаш шлаифа и докато светне ламарината.после грунд на сикенс(епоксиден),заглаждаш като изсъхне,кит и боя. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
zdravko79 0 #4 Отговорено 27 Март, 2009 (Редактирано) Колега поразеното място се обработва с преобразувател за ражда,хубаво преди да се нанесе преобразуватела раждата да се мине с дрелка с телене четка.На Würth преобразуватела е добар 100 гр са кам 6 или 7лв, успех Редактирано 27 Март, 2009 от zdravko79 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
PHOTOCH 0 #5 Отговорено 27 Март, 2009 Благодаря на отговорилите. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
CONEV 1 #6 Отговорено 28 Март, 2009 шлаифа-грунд-кит-шкурка-шприц и накрая си я боядисваш Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
spooner 11 #7 Отговорено 28 Март, 2009 Истриваш до чист метал ако не е дълбока ръждата, ако е дълбока нова вежда кит и боя.пс триенето го направи сам не ходи на майстор ,че не знаеш до къде ще изстрие ръжата. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
pesho2 0 #8 Отговорено 29 Март, 2009 Да не разочаровам питащия, правил съм както го съветвате и ръждата изби отново, даже и по-силно Май си трябва майстор. Опровергайте ме! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Baspower 0 #9 Отговорено 29 Март, 2009 Да не разочаровам питащия, правил съм както го съветвате и ръждата изби отново, даже и по-силно Май си трябва майстор. Опровергайте ме!Няма майстор за ръждата ! Тръгне ли веднъж край... пробвал съм най добрата технология пясакоструене и веднага филер и не става пак избива Решава проблема за 1-2 г и после пак така Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
pesho2 0 #10 Отговорено 29 Март, 2009 Няма майстор за ръждата ! Тръгне ли веднъж край... пробвал съм най добрата технология пясакоструене и веднага филер и не става пак избива Решава проблема за 1-2 г и после пак така Baspower, спомних си приказката за жената и ръждата - един път тръгнат ли, спиране няма! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове