Guest w1zz4rd #1 Публикувано 7 Март, 2004 Здравейте, имам нужда от съвет .. колкото повече хора ми отговорят толкова по добре.Въпроса ми е следния .. кажете ми автомобил ХОНДА , който може да бъде вкарън на името на инвалид .. и цената му да не надвишава 3000 лв .. но става въпрос за двуврата машина това е единстеното изискване .. е може да е и с 3 .. мерси предварително Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest Tino #2 Отговорено 7 Март, 2004 Магьосник нещо не ти разбирам вапроса.Трябва ти човек за да ти вкара или? Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest PARADOX_sf #3 Отговорено 7 Март, 2004 Абе има толко кинти и се чуди кво да вземе.Еми Сивик 3-та или 4-та ген. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest V-tec #4 Отговорено 7 Март, 2004 Сивик в германското мобиле ги има читави и ударени леко по 200 - 500 евро до 1.4 за гледаи щом изкаш да е на ивалид ако става въпрос за това де. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest w1zz4rd #5 Отговорено 8 Март, 2004 За това става въпрос .. самоче .. на инвалид до колко коня може да е ?и Civic 5th gen coupe .. колко коня и е наи слабия двигател ? Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest str_8 #6 Отговорено 8 Март, 2004 За това става въпрос .. самоче .. на инвалид до колко коня може да е ?и Civic 5th gen coupe .. колко коня и е наи слабия двигател ? На инвалид може да се вкара кола до 1800 кубика и да е до 100 конски сили.До колкото се сещам това беше по последни данни,ако не са променили нещо пак. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest Patrik #7 Отговорено 8 Март, 2004 точно така 1.8 и 100 коня maxа най-слабото coupe е мисля 101 коня )) малко мръсно а ?на инвалид 5-та ген. можеш за тия пари ама трее доста да потърсиш щото имаш и транспорт до тук който сигурно е около 500 до 1000 лв. най-добре е 1.5; 16V; 90 коня; 3 вратив смисал това ти е оптималното за тези пари разбира се от това което аз знам може да има и други вариантиуспех Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest V-tec #8 Отговорено 8 Март, 2004 (Редактирано) За това става въпрос .. самоче .. на инвалид до колко коня може да е ?и Civic 5th gen coupe .. колко коня и е наи слабия двигател ?Мисля след новите данъци вече не става до 1.8 до 1.4 и да е до 100 коня но не съм 100%сигурен Редактирано 8 Март, 2004 от V-tec Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове