Fero 9 #1 Публикувано 23 Март, 2009 (Редактирано) Привет на всички съфорумци.По долу четох темата на колегата за ключодържатели и реших да споделя с вас една идея(може би).Преди месец посетих една фирма http://www.laserd.bg и без да искам се обарнах към едно табло.Пълно с всякакви видове ключодържатели и подобни дрънкулки(също поръчкови)!Интересно ми стана понеже имаше доста раздвижени модели(еднослойни дву ...многослойни),с различни цветове и така нататък.Единствено важно нещо е да имаш въображение Питах за изработка и такива,разгледах някои модели и доста добре изглеждат.Ако има интерес ще прескоча за няколко снимки понеже тогава не се сетих.Повечето ще кажат цена,да и за това питах.Цена 1 брой около 20 лева с всичките му екстри.(2 или 3 слоя плюс боя)За групова поръчка цената варира от 6 до 10 лв. в зависимост от това какво включва самия елемент.Жената ми каза може и при мен може и клиента да си направи модела.Единствено трябва да е на "Векторен" формат,т.е. самия файл да е на Corel draw...и тем подобни програми за да може машината да го "прочете"Другия вариант според мен да е като снимка,а после на място каката да си го направи примерно,това дали влиза в цената обаче нямам представа.Та преди време един от колегите беше пуснал една тема за лентите на форума,но нищо не се получи.Тук целта е хем да имаме отличителен белег като съфорумци(незнам дали се изразих правилно ),хем да имаме по един готин ключодържател(може и по повече разбира се).Ако има желаещи нека направим една групова поръчка.Не го правя с цел печалба!Дал съм линк към фирмата и ако някой има съмнения нека звънне и разбере каквото го интересува.Поздрави Редактирано 23 Март, 2009 от Fero Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Nasakoto.Yakata 5 #2 Отговорено 23 Март, 2009 В ЛазерД цената много зависи от клиента, което лично на мен не ми допада. Да получиш оферта от тях е равносилно да това да излъжеш евреин. В повечето случаи след като получа детайлите им се моля да ми кажат колко струват Последният път не ми взеха пари за програмиране въпреки че доста време си изгубиха и крайната цена беше смешна защото нямаха много работа, но като видях последната им оферта преди седмица предпочетох да ползвам услугите на другото лазерно рязане което е много близо до тях и Кортех. ЛазерД само режат и гравират, не знам да боядисват детайли. Евентуално може от разноцветни ламарини да сглобят нещо. Ако имаш снимки на тези шарени ключодържатели пусни да видим за какво става дума Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
hEka 11 #3 Отговорено 23 Март, 2009 според мен именно от това зависят офертите им... вида на това което се реже... сложността ... защото ако се изисква рязане на дизайнерска програма... това оскъпява доста... моята работа се състои във векторно рязане на фотошоп, само че аз маскирам снимки ... една снимка струва 6 евро независимо от трудността й... а тук освен работата в програмата имате и лазерното рязане което също се плаща .... Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
k_u_d_o_s 49 #4 Отговорено 24 Март, 2009 Съжелявам но аз не можах да добия представа за какви ключодържатели става въпрос.Ако може да приложиш някоя снимка за да може да обсъдим по-сериозно. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове