Dulgia 0 #1 Публикувано 21 Март, 2009 Здравейете,колеги.Въпросът ми е,може ли двигателят на прелюд 4-та генерация 2.2 185 коня да влезне на мястото на Б16а на сивик вти 160 коня 93 година 5-та генерация се води.Знам,че на 6-та генерация хечбек влизат всички прелюдови мотори,но за 5-та нз а аз съм с такава и мн ми се иска малко да я ''освежа'' .Ако сте запознати с големината на двигателите,имате представа или просто сте сменяли,ще ви бъда мн благодарен ако драснете 1-2 редчета.Благодаря предварително Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Izanagi 389 #2 Отговорено 21 Март, 2009 До колкото знам както на 6-та , така и на 5-та ще влезне , ама не директно.Трябват ти тампони за двигателя за конверсия специални.Трябват ти полуоски пак специални къси за конверсия.Пръта за скоростите също няма да стане според мен.И най-вероятно още неща. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
wink 18 #3 Отговорено 21 Март, 2009 Ще ти трябва и подсилване на купето отдолу! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
AlexDJ 7 #4 Отговорено 21 Март, 2009 Сичко става .. само ти трябват мн пари и Мн добър маистор и бая да се заиграеш с преправянето ... Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Georgiev 0 #5 Отговорено 21 Март, 2009 вси4ко става стига мерак да имаш.аз сложих h22 в црx2 около 4000 ми изляза всичко ама всичко съм правил сам. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Dulgia 0 #6 Отговорено 21 Март, 2009 демек ше стане,ама под 5 бона няма да ми излезне.Ако се напасне обаче ше бъде страшно.Такъв двигател на тва купе Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
pitbuls 21 #7 Отговорено 21 Март, 2009 вси4ко става стига мерак да имаш.аз сложих h22 в црx2 около 4000 ми изляза всичко ама всичко съм правил сам.какъв беше резултата колега,надявам се ,че рекса литна.пусни няякои клип ако имаш. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
manniakk 22 #8 Отговорено 21 Март, 2009 а защо си мислиш че мотора на прелюда е много по добър от б16ката? за тия 4000 бона ше я направиш доста над конете на тежкия прелюдов мотор.... Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Dulgia 0 #9 Отговорено 21 Март, 2009 може и да си прав колега.За тва се консултирам с вас все пак.Не съм казал че ще го правя.Просто обмислям идеята.Щото прелюдовия има по-висок въртящ момент а и все си мисля че ще върви и след 200.Има време ще го обмисля Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
manniakk 22 #10 Отговорено 21 Март, 2009 сивика не е кола за над 200, ще се претрепеш. по добре си купи прелюд Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
TEHKO 49 #11 Отговорено 21 Март, 2009 като излезе някоя виелица със сивика става комбайна в нива Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове