Jump to content
Dulgia

Суап на 5-та генерация

Recommended Posts

Здравейете,колеги.Въпросът ми е,може ли двигателят на прелюд 4-та генерация 2.2 185 коня да влезне на мястото на Б16а на сивик вти 160 коня 93 година 5-та генерация се води.Знам,че на 6-та генерация хечбек влизат всички прелюдови мотори,но за 5-та нз а аз съм с такава и мн ми се иска малко да я ''освежа'' :).Ако сте запознати с големината на двигателите,имате представа или просто сте сменяли,ще ви бъда мн благодарен ако драснете 1-2 редчета.Благодаря предварително :worthy:

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

До колкото знам както на 6-та , така и на 5-та ще влезне , ама не директно.Трябват ти тампони за двигателя за конверсия специални.Трябват ти полуоски пак специални къси за конверсия.Пръта за скоростите също няма да стане според мен.И най-вероятно още неща.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Ще ти трябва и подсилване на купето отдолу!

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Сичко става .. само ти трябват мн пари и Мн добър маистор :) и бая да се заиграеш с преправянето ...

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

вси4ко става стига мерак да имаш.аз сложих h22 в црx2 около 4000 ми изляза всичко ама всичко съм правил сам.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

демек ше стане,ама под 5 бона няма да ми излезне.Ако се напасне обаче ше бъде страшно.Такъв двигател на тва купе :):worthy:

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

вси4ко става стига мерак да имаш.аз сложих h22 в црx2 около 4000 ми изляза всичко ама всичко съм правил сам.

какъв беше резултата колега,надявам се ,че рекса литна.пусни няякои клип ако имаш.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

а защо си мислиш че мотора на прелюда е много по добър от б16ката? за тия 4000 бона ше я направиш доста над конете на тежкия прелюдов мотор....

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

може и да си прав колега.За тва се консултирам с вас все пак.Не съм казал че ще го правя.Просто обмислям идеята.Щото прелюдовия има по-висок въртящ момент а и все си мисля че ще върви и след 200.Има време ще го обмисля :)

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

сивика не е кола за над 200, ще се претрепеш. по добре си купи прелюд :)

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

като излезе някоя виелица със сивика става комбайна в нива :)

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

• Потребители разглеждащи страницата   0 потребители

No registered users viewing this page.

• Предстоящи събития

No upcoming events found
  • Създай нов...