Mr.OFF 539 #1 Публикувано 20 Март, 2009 Бай Брадър ... напоследък ми се измъкваш нещо от мероприятия ... ма некой ден кат ти набарам Х-са и ше върви със стоповете напред ! Жив и здрав да си .. и да почерпиш едно капучино с тортичка ! ....аве нема икона за "капучино" ...честито и на другите колеги ! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
BOSS`HOGG 187 #2 Отговорено 20 Март, 2009 Айде честито , здраве на първо място , а от там нататък както дойде пиете едно и заради мен за ваше здраве Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
ma4o 11 #3 Отговорено 20 Март, 2009 честито и от мен Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Draik 18 #4 Отговорено 21 Март, 2009 Охооо бързия Х бил рожденник е Айде честитутка и от мен, да си жив, здрав и много любофдругото само ще дойдеАз да си върна подаръка за моя РД; ще се пусна с теб с пусната клима и целия шунрак теам ако пак нещо не е като хората като за подарак ще пробвам да съм на "R" Жив и здрав Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
policeman 1046 #5 Отговорено 21 Март, 2009 Честито приятелю,жив и здрав Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
DNL 4 #6 Отговорено 21 Март, 2009 Бреееййй, Благодаря ви на всички - сън не спите ли бе? Ставам аз и гледам честитки...А за тия дето нещо Х-са със стоповете назад и оня с чертите и дето щял да е на "Р" ще кажа - ИН ЮЪР ДРИЙМС БЕЙБИ !Ай да сте живи и здрави всички и пак благодаря! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Майната 4 #7 Отговорено 21 Март, 2009 Честито и от мене, жив и здрав да си братле Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
MAD DOG 445 #8 Отговорено 21 Март, 2009 Охоооо,дъртак!Много се радвам че съм по-млад от теб.... .Знам че нема да почерпиш ама да си жив и здрав.Да вкараш хикса най-сетне в 5000 rpm,не е страшно... Ааааа,щях да забравя,зетя и той каза Ч.Р.Д. на деди... Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
войводата/cls 3 #9 Отговорено 21 Март, 2009 Честит рожден ден и от нас, Дидо!Да си жив и здрав, много кинти и много късмет :) Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Д-р Конова 24 #10 Отговорено 21 Март, 2009 Айдее одърте! Ама нема страшно .... все повече хващаш окото . Да знаеш обаче, че аз торти не ям. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
MartyHONDA 15 #11 Отговорено 21 Март, 2009 Ч.Р.Д!Жив и Здрав бъди,и щастлво се повесели!Наздраве! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
MAD BITCH 0 #12 Отговорено 21 Март, 2009 (Редактирано) Ч.Р.Д. бе дедииии!Да си здрав,прав и кураф!И да пазиш яко снахата !И за разлика от Веси...аз ям тортаааа Честито и на другите рожденници! Редактирано 21 Март, 2009 от MAD BITCH Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
I-BOY_STZ 12 #13 Отговорено 21 Март, 2009 Честит Рожден Ден, бат Дидо! Да си жив и здрав, много любов и късмет. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове