Jump to content
TANKISTA

Стават ли седалки от Акорд купе

Recommended Posts

Става въпрос за 2 кожени кресла от акорд купе 2000 год. които ми предложиха на много добра сума, а съм 101% сигурен, че на акорда седалките са дооооста по-комфортни от на сивика.Че въпроса ми е някой знае ли дали ще мога да наместя тези 2 красавици на мястото на предните седалки на сивика?

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

ми ако не директно,то с преправяне би трябвало да стане.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Директно не стават,но това да не те притеснява.Щом вчера взеха задните седалки от CR-V за да ги монтират в УАЗ-ка(отпред) :) Седалките са супер удобни и си заслужава да се забатачиш

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

драги4а сигурно е прав, защото разбира доста повече от мен във всички случаи, но на мойто купе(97-ма) самата седалка е доста "дебела" или висока отдолу, както искаш го наричай.та това ме притеснява, няма ли да си удариш тиквата в тавана...

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

е не е толкова ниско тавана на сивика, малко или много ми остава към 1 педя от главата до тавана, а и съм едвам със зор 1,80, още не съм докарал 2 метра, ама няма и закога :plane:;) както разбирам дотук, ще пада рязане доло на релсите и заваряне на нова ширина или не е чак толкова трудоемко ;)

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

еми на црха релсите се свалят със самата седалка(мисля че и на сивика е така).на самите релси има 2 уши отпред и 2 отзад,които се хващат с по 1 болт за пода.не знам как са другите седалки,но би трябвало да стане като завариш въпросните уши на релсите на новите седалки.огледаи ги как са,така на изуст няма как да стане.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

е не е толкова ниско тавана на сивика

...ми точно на купето си е ниско задното стъкло и често опира в главата на по едри хора ако седнат по изправени не вярвам твоето да е по високо така,че го има предвид :(

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

това със задната седалка ми напомня на тигра :D :D :(:D

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

е не е толкова ниско тавана на сивика

...ми точно на купето си е ниско задното стъкло и често опира в главата на по едри хора ако седнат по изправени не вярвам твоето да е по високо така,че го има предвид :bow:
за отзад знам, прекрасното панорамно стъкло, но идеята ми е да сменям само предните седалки, а там тякъв проблем няма да имам. Отзад и без това рядко се качват хора, едвам миналата седмица като си ходех до Сливен колата се напълни с 5 човека, отзаде бяха като в консерва малко, ама няма как. Ей сега ще си разбутам предните седалкии ще видя какъв точно е захвата, даже не е лошо една ролетка да си взема и да записвам. :)

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Създайте нов акаунт или се впишете, за да коментирате

За да коментирате, трябва да имате регистрация

Създайте акаунт

Присъединете се към нашата общност. Регистрацията става бързо!

Регистрация на нов акаунт

Вход

Имате акаунт? Впишете се оттук.

Вписване

• Потребители разглеждащи страницата   0 потребители

No registered users viewing this page.

• Предстоящи събития

No upcoming events found
  • Създай нов...