Jump to content
kras3n

Светещ панел на парното

Recommended Posts

Искам да попитам,понеже много колеги имат такъв светещ панел (който сами са си го правили),а не е купувам.Някой,ако може да обясни и ако може и малко снимки да сложи.Мисля,че не само на мене ще е полезно,но и на много други колеги да си украсим малко колата.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

да изкам и аз да видя такова нещо как се прави :)

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Моля ви някой да помогне,много хора от форума са с такива(ръчно правени),и мисля,че темата ще е полезна на много хора.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Отговорено (Редактирано)

Тва е моето което съм направил на снимката не си личи добре но сваляне на целия панел където е парното внимаваш много да не счупиш ушите като сваляш и сменяване на лампите с диоди, диодите станаха на мястото на крушките ако си намериш такива дето разпръскват светлината тоест да не са кръгли отпред ще стане по добре пробване му е майката. Даже имаше готови такива където се продаваха плазмени.

Публикувано изображение

Редактирано от atanasbe

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

колеги има тема в Технически дигната е като важна в която има събрани всички полезни технически теми, между тях е и темата за смяна на осветлението на парното:http://forums.hondabg.com/index.php?showtopic=27424и за смяна на осветлението на нагревателя и мъглатаhttp://forums.hondabg.com/index.php?showtopic=9453

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Благодаря колега,просто не съм я намерил като търсех.Темата може да се затваря !!!.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Създайте нов акаунт или се впишете, за да коментирате

За да коментирате, трябва да имате регистрация

Създайте акаунт

Присъединете се към нашата общност. Регистрацията става бързо!

Регистрация на нов акаунт

Вход

Имате акаунт? Впишете се оттук.

Вписване

• Потребители разглеждащи страницата   0 потребители

No registered users viewing this page.

• Предстоящи събития

No upcoming events found
  • Създай нов...