tazzz 13 #1 Публикувано 18 Март, 2009 Джанти ATS, 15", 4х100 - 550 лв. Джантите са с 2 гуми TOYO - proxes T1, 2 Bridgestone ( не знам модела ). 4-те гуми са размер 195/45/15, джантите побират до 205. За връзка телефон 0888 914 191 или в темата. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
PETE_TONG 23 #2 Отговорено 18 Март, 2009 Колега,цената на тия джанти без гуми най-много е 250лв.(за инфо прегледай VW форума)мтвоята е меко казана неприемлива,дори и с гумите! С гимите не повече от 400лв.П.П. Нищо лично,просто знам как им вървят цените на АСТ-ките! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Magnum 7 #3 Отговорено 18 Март, 2009 как им вървят цените? минимум по 150лв е бройката, на джантите и на гумитеколегата ги продава на под половин ценакато не ти е приемлива цената, продължаваш нататък и не разваляш темата с коментари Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
pitbuls 21 #4 Отговорено 18 Март, 2009 моите са същите-250 лв ги купих преди година от приател,на по ниска цена и без гуми.сложи си цена на добра гума втора употреба да речем 50 лв и колко стават-450 лв.и като се боядисат,че са малко поужулени и отиват над 650.цената на колегата е добра. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
tazzz 13 #5 Отговорено 20 Март, 2009 Горе. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
дидо 0 #6 Отговорено 20 Март, 2009 джантата е супер успех с продажбата Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
iskamvitec 0 #7 Отговорено 20 Март, 2009 Хора цената мисля чед е нормално няма те право да пишете никой никой не издържа цената мисля чед е добра и още нещо тези джанти са 10 пъти по здрави от някоя "по - заинтригуваща окото успех Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Borislav_STZ 27 #8 Отговорено 20 Март, 2009 VW форума тука не върви А някои голфаджии винаги ще си останат такива Няма смисъл от безмислени приказкии секи си оценя неговото сам Които не му понася да се изнася УСПЕХ С ПРОДАЖБАТА КОЛЕГА Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
tazzz 13 #9 Отговорено 23 Март, 2009 Up Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
tazzz 13 #10 Отговорено 25 Март, 2009 Джанти, гуми хайде, идва лято Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
tazzz 13 #11 Отговорено 30 Март, 2009 Горе. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
PETE_TONG 23 #12 Отговорено 30 Март, 2009 VW форума тука не върви А някои голфаджии винаги ще си останат такива Няма смисъл от безмислени приказкии секи си оценя неговото сам Които не му понася да се изнася УСПЕХ С ПРОДАЖБАТА КОЛЕГАСкрий се някъде, не се излагай! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Borislav_STZ 27 #13 Отговорено 30 Март, 2009 VW форума тука не върви А някои голфаджии винаги ще си останат такива Няма смисъл от безмислени приказкии секи си оценя неговото сам Които не му понася да се изнася УСПЕХ С ПРОДАЖБАТА КОЛЕГАСкрий се някъде, не се излагай! Приятелче маи ти си тоя дето тряаа се скрие и дето ужж много четеш из интернета ла тая кожа дето си си я сложил на колата поне да знаиш за кво е ми ти и тва маи незнаиш ама .....хоиш да дрънкаш глупости да ти се смеят ходи си виж твоита кола че след тва даваи съвети на хората кои кво за кви пари продава ТВА СИ Е ЛИЧНО ПРАВО АКО ИСКА ЧОВЕКА И ЗА 1500 ЛВ ЩЕ ГИ ПУСНЕ ТИ НЯМАШ ПРАВО ДА СЕРЕШ ПО ТЕМАТА !!! ИЗВИНЕТЕ ЗА ОФАА АМА НЕ СА ЗДЪРЖАХ Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
tazzz 13 #14 Отговорено 31 Март, 2009 Колеги хайде збийте се сега а? Може ли така се храните пред 10000 души форум? Моля някой модератор да разчисти Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове