boneti 0 #1 Публикувано 15 Март, 2009 здравейте колеги.искам да попитам защо,търсачката не намира теми който и се задават?примерно днес ми беше заключена тема за джанти за цр-в,но след упорито търсене не успях да намеря подобни теми,въпреки уверенята на модератора че ги има във форума.може би не правя нещо както трябва,или има проблем,незнам.Благодаря и се извинявам ако съм в грешка. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
atanasbe 99 #2 Отговорено 16 Март, 2009 отговорите цъкцък 2съвет прочети правилата на форума Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest Al_Capone #3 Отговорено 16 Март, 2009 Колега двете теми които му предлагаш са неговите заключени! А това е съвет към всички да четете правилата, темата за джанти на CR-V е от скоро но не мога да я намеря, поради факта че е със заглавие нямащо нищо общо по темата! Сега ще отключа едната на колега, и се извинявам за причиненото му неудобство. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
boneti 0 #4 Отговорено 16 Март, 2009 Колега двете теми които му предлагаш са неговите заключени! А това е съвет към всички да четете правилата, темата за джанти на CR-V е от скоро но не мога да я намеря, поради факта че е със заглавие нямащо нищо общо по темата! Сега ще отключа едната на колега, и се извинявам за причиненото му неудобство.БЛАГОДАРЯ Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
manniakk 22 #5 Отговорено 17 Март, 2009 търсачката има проблем според мен. Пиша в бързото търсене "каре", в раздел продава части и не ми показва моята тема озаглавена "Ново външно каре Glo"... Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
slus4o© 26 #6 Отговорено 17 Март, 2009 Не работи като хората, аз отдавна използвам чичко Гугъл, доста повече работа върши:Отваряте Гугъл и пушете в полето: site:http://forums.hondabg.com (и това което търсите) Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове