Jump to content
boneti

търсачката се бъзика

Recommended Posts

здравейте колеги.искам да попитам защо,търсачката не намира теми който и се задават?примерно днес ми беше заключена тема за джанти за цр-в,но след упорито търсене не успях да намеря подобни теми,въпреки уверенята на модератора че ги има във форума.може би не правя нещо както трябва,или има проблем,незнам.Благодаря и се извинявам ако съм в грешка.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest Al_Capone

Колега двете теми които му предлагаш са неговите заключени! А това е съвет към всички да четете правилата, темата за джанти на CR-V е от скоро но не мога да я намеря, поради факта че е със заглавие нямащо нищо общо по темата! Сега ще отключа едната на колега, и се извинявам за причиненото му неудобство.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Колега двете теми които му предлагаш са неговите заключени! А това е съвет към всички да четете правилата, темата за джанти на CR-V е от скоро но не мога да я намеря, поради факта че е със заглавие нямащо нищо общо по темата! Сега ще отключа едната на колега, и се извинявам за причиненото му неудобство.

БЛАГОДАРЯ :huh:

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

търсачката има проблем според мен. Пиша в бързото търсене "каре", в раздел продава части и не ми показва моята тема озаглавена "Ново външно каре Glo"...

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Не работи като хората,

аз отдавна използвам чичко Гугъл,
доста повече работа върши:

Отваряте Гугъл и пушете в полето: site:http://forums.hondabg.com (и това което търсите)

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Създайте нов акаунт или се впишете, за да коментирате

За да коментирате, трябва да имате регистрация

Създайте акаунт

Присъединете се към нашата общност. Регистрацията става бързо!

Регистрация на нов акаунт

Вход

Имате акаунт? Впишете се оттук.

Вписване

• Потребители разглеждащи страницата   0 потребители

No registered users viewing this page.

• Предстоящи събития

No upcoming events found
  • Създай нов...