meto'o 3 #1 Публикувано 13 Март, 2009 Привет колеги, искам да попитам има ли някои завършил или образоващ се в момента в Академията на МВР. Предстои ми кандидатстване и имам интерес към вътрешните работи на държавата, обаче нищо не разбрах от саита им. Въпроса е ако някой вече е минал по този път да ми улесни малко живота. Примерно физическя труден ли е и какво се иска, психото и така нанатък. Абе вобще всички документи изпити и каквото още има покраи приема в Академията. Безкрайно ще съм благодарен ако някои се отзове Е ако нямаме вишисти хондаджии от там здраве да е Поздрави Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
meto'o 3 #2 Отговорено 14 Март, 2009 Няма студенти е здраве да е Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
west bam 107 #3 Отговорено 14 Март, 2009 (Редактирано) Така аз имам братчетка която се опита но не влезе там препани камъка е психото там той е най опасния изпит после физическото справиш ли се си вътре но ти казвам трябва да имаш и някоя връзка там трудно се взлиза пожелавам ти успех Редактирано 14 Март, 2009 от west bam Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Most_Wanted 180 #4 Отговорено 14 Март, 2009 Има вече такава тема: http://forums.hondabg.com/index.php?showtopic=31446 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Венцо 496 #5 Отговорено 14 Март, 2009 Колегата е прав,маи най-вече връзки ти трябват-успех Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
no_limit 0 #6 Отговорено 14 Март, 2009 Единствено ако имаш познат ще ти е по-лесно ... Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
policaja 16 #7 Отговорено 15 Март, 2009 през далечната 1987г беше друго,с малко връзки ставаха чудеса,психото беше най-фасулската работа Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Martin Raynov 29 #8 Отговорено 17 Април, 2009 Аз завърших прословутата Академия на МВР през 2003 год-факултет Пожарна и аварийна безопасност.Когато кандидатствах през 1999-та психо-то и физическия не бяха проблем,но в следващите години нещо взеха да затягат положението. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове