TEHKO 49 #1 Публикувано 13 Март, 2009 пиша ви защото незнам какъв е проблема все още а не ми се ходи на майстор за да ми каже че нищо и няма или да забрави половината чаркалаци навън.. и така проблема е следния.. завъртях гуми 2-3пъти и ми светна лампата за ръчнатаа след това като натиснех спирачки едно че бяха по-хлабави спирачките и другото беше че се стържеше отзад яко .. (с барабани съм) течността не съм я проверявал но мисля че имам.. ръчната ми държи и другото което го забелязах.. когато колата позагрее карана е няколко км и това стържене спира Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
meto'o 3 #2 Отговорено 13 Март, 2009 (Редактирано) Ами колега така като разправяш Сигурно се е разкачила накоя от пружинките на задните накладки отворили са се и са издърпали жилото на ръчната и за тва свети. Поради същата причина стърже и са по хлабави спирачките или просто педала хваща по долу ама ти си знаеш де. Отвори барабание и ще видиш какво се е случило всъщност. Успех. ааааа само да ти кажа, че ако е разпънала някоя накладка (както предполагам) свалянето на барабана ще е тегаво много, за т'ва си вземи 2 болчета по 8 мм и натягай с тах. Има си дупки ще видиш Редактирано 13 Март, 2009 от zeetz Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
atanasbe 99 #3 Отговорено 16 Март, 2009 Може да са се отлепило феродото от накладката. Виж си спирачната течност, маи ще сменяваш накладки Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
iliq 0 #4 Отговорено 16 Март, 2009 на мен така ми се спука цилиндарчето на задна лява извадих мн голям касмет колеги спирачките не са маитап работа Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
DESO D15B2 0 #5 Отговорено 17 Март, 2009 лапичката за ръчната спирачка свети защото няма спирачна течност.а защо стържи колегите са казали. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
TEHKO 49 #6 Отговорено 17 Март, 2009 аз ви казах светва само при въртене на гуми тая лампаоще не съм отворил барабана да видя какво става като отворя ще пиша но течността наистина е към минимума предполагам от вибрациите и казанчето се лашка и така отчита че няма но незнам още Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
aksel 0 #7 Отговорено 17 Март, 2009 Нямаш накладки колега... Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове