Jump to content
TEHKO

стържене заден барабан и лампа за ръчна

Recommended Posts

пиша ви защото незнам какъв е проблема все още а не ми се ходи на майстор за да ми каже че нищо и няма или да забрави половината чаркалаци навън.. и така проблема е следния.. завъртях гуми 2-3пъти и ми светна лампата за ръчнатаа :) след това като натиснех спирачки едно че бяха по-хлабави спирачките и другото беше че се стържеше отзад яко .. (с барабани съм) течността не съм я проверявал но мисля че имам.. ръчната ми държи и другото което го забелязах.. когато колата позагрее карана е няколко км и това стържене спира :)

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Отговорено (Редактирано)

Ами колега така като разправяш :) Сигурно се е разкачила накоя от пружинките на задните накладки отворили са се и са издърпали жилото на ръчната и за тва свети. Поради същата причина стърже и са по хлабави спирачките или просто педала хваща по долу ама ти си знаеш де. Отвори барабание и ще видиш какво се е случило всъщност. Успех. ааааа само да ти кажа, че ако е разпънала някоя накладка (както предполагам) свалянето на барабана ще е тегаво много, за т'ва си вземи 2 болчета по 8 мм и натягай с тах. Има си дупки ще видиш :)

Редактирано от zeetz

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Може да са се отлепило феродото от накладката. Виж си спирачната течност, маи ще сменяваш накладки

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

на мен така ми се спука цилиндарчето на задна лява извадих мн голям касмет колеги спирачките не са маитап работа

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

лапичката за ръчната спирачка свети защото няма спирачна течност.а защо стържи колегите са казали.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

аз ви казах светва само при въртене на гуми тая лампаоще не съм отворил барабана да видя какво става като отворя ще пиша но течността наистина е към минимума предполагам от вибрациите и казанчето се лашка и така отчита че няма но незнам още :angry:

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Нямаш накладки колега...

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

• Потребители разглеждащи страницата   0 потребители

No registered users viewing this page.

• Предстоящи събития

No upcoming events found
  • Създай нов...