CONEV 1 #1 Публикувано 11 Март, 2009 първо имах само 2,3 след тва всички без 1 и наи накрая имам само 2 и даже нямам и свободна,ПОМАГАИ ТЕ !? Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Sebulba 215 #2 Отговорено 11 Март, 2009 Като натиснеш съединителя как са нещата - поне свободната идва ли ? Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
1net 41 #3 Отговорено 11 Март, 2009 като първо и най-лесно може да провериш щишта който е между избирача на скоростите и единия лост. Ако не е там, мисля че сам се сещаш Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
iliq 0 #4 Отговорено 11 Март, 2009 отвори я и виж какъв е проблема докато не се отвори нищо неможе да се каже може само да се гадае ако ти трябват скорости знам единствено един и тои е в софия сиемон някои си вносни части нова и втора употреба само за японски автомобили скаипа му е japanparts.simeon1 това е радвам се да сам ти помогнал Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
CONEV 1 #5 Отговорено 13 Март, 2009 (Редактирано) 1net мерси за инфото но се оказа че скоростите са блокирали на 2,вчера след като се пребрах пак същата работа карам и преднас си спирам и имам всички без 1.Направо ще свалям скоростите и ще си взема др. пък тая ще я мъдри маистора.Колегата отгоре мерси за инфото но явно си нов не само във София има морга за японци във Варна има таман 3 и ся отворина още една в Кичево но там ако нямат ще си ми от голяма помощ.Благодаря на всички колеги които се отзоваха на помощ Редактирано 13 Март, 2009 от CONEV Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове