Jump to content
CONEV

прецакажа ми се скоростите

Recommended Posts

първо имах само 2,3 след тва всички без 1 и наи накрая имам само 2 и даже нямам и свободна,ПОМАГАИ ТЕ !? :(

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Като натиснеш съединителя как са нещата - поне свободната идва ли ? :(

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

като първо и най-лесно може да провериш щишта който е между избирача на скоростите и единия лост. Ако не е там, мисля че сам се сещаш :(

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

отвори я и виж какъв е проблема докато не се отвори нищо неможе да се каже може само да се гадае ако ти трябват скорости знам единствено един и тои е в софия сиемон някои си вносни части нова и втора употреба само за японски автомобили скаипа му е japanparts.simeon1 това е радвам се да сам ти помогнал

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Отговорено (Редактирано)

1net мерси за инфото но се оказа че скоростите са блокирали на 2,вчера след като се пребрах пак същата работа карам и преднас си спирам и имам всички без 1.Направо ще свалям скоростите и ще си взема др. пък тая ще я мъдри маистора.Колегата отгоре мерси за инфото но явно си нов не само във София има морга за японци във Варна има таман 3 и ся отворина още една в Кичево но там ако нямат ще си ми от голяма помощ.Благодаря на всички колеги които се отзоваха на помощ :)

Редактирано от CONEV

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

• Потребители разглеждащи страницата   0 потребители

No registered users viewing this page.

• Предстоящи събития

No upcoming events found
  • Създай нов...