dani13 0 #1 Публикувано 11 Март, 2009 Англичанката е 1.6 и по каталог дават че резервоара е 55 литра. Вчера го напълних догоре, като лампичката беше светнала и събра 40 литра. По каталог на 1.4 го дават 45 литра, но моята е 1.6. Някой има ли идея защо се получава тази разлика. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
user 127 #2 Отговорено 11 Март, 2009 Моят е 50 литра и като ми светне лампичката имам 8-10 литра (по книжка) резерва. И наистина - досега не съм успял да заредя повече от 42 литра, ако веднага след светването мина през бензиностанция. Та и при теб е така, ако правилно разбирам, че питаш защо не събираш повече от 40 литра. А ако питаш защо твоят резервоар е 55, а на тези с 1.4 е 45 - там съм пас. ПП На предишната кола резервоарът й беше 55 литра. Обаче хващаше 50, а за да сипя останалите 5 трябваше да натисна бутонче в гърловината на резервоара (за обезвъздушаване). Чуваше се едно "пссс-с-с-ст" и можеше да се дозареди. Civic-ите не съм чул да имат подобно нещо, обаче. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
dani13 0 #3 Отговорено 11 Март, 2009 Благодаря, колега, наистина може и да е 50 литра и затова ми събра 41 литра, ако предположим че има още около 8 литра в резерва. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове