k_u_d_o_s 49 #1 Публикувано 10 Март, 2009 Понеже е адски тъп въпроса не посмях да го сложа в раздела "Купувам" .Търся си от онези старите "метални" ключодържатели само с едно "H", които бяха. Напоследък се сдобих с 2 хонди а нямам нито един ключодържател още.Колегите от Варна ако могат да ми кажат каде за виждали - аз обиколих на гарата улицата зад OMV (в района ми е офиса), но там вече няма.Преди години от там бях снабдявал и новите хондажии, а сега няма аз откаде да си взема Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Fozio 0 #2 Отговорено 10 Март, 2009 Колега аз продавам такива продавам такива но в момента нямам в наличност можеби след 2 седмици най много ще имам от тях в момента в наличност имам от тези въртящтите (на снимката на бмв) тези дни ще пусна сминка специално на хонда ключодъжателя Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
west bam 107 #3 Отговорено 10 Март, 2009 Да и аз искам Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
k_u_d_o_s 49 #4 Отговорено 10 Март, 2009 Ето ей такъв искам(пак) - 3-4 поне ми трябват Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Fozio 0 #5 Отговорено 10 Март, 2009 Тези ми свършиха другата сряда трябва да дойде поръчката ще има за сички ако ти се чака Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
k_u_d_o_s 49 #6 Отговорено 10 Март, 2009 Ти пиши като имаш от тях.... Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
pitbuls 21 #7 Отговорено 10 Март, 2009 за 1,50 си взех онзи ден такъв в свищов. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Crazy job 434 #8 Отговорено 10 Март, 2009 Ето ей такъв искам(пак) - 3-4 поне ми трябват Колега точна такъв мисля,че гледах наскоро в Варна в едно магазинче срещу пазара. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
vesso_varna 167 #9 Отговорено 10 Март, 2009 Колега, купих си такъв ключодържател преди месец от едно магазинче на ул. Цариброд, точно зад сградата на Интерсервиз Узунови, срещу магазина за алкохол (Посейдон се казваше мисля). Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
k_u_d_o_s 49 #10 Отговорено 11 Март, 2009 На Цариброд ги обиколих всичките вчера.Ще проверя около пазара да намеря това магазинче.10х за помоща. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
west bam 107 #11 Отговорено 11 Март, 2009 Пишете ме и мен към поръчката колеги ако ще се прави Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
BLEIN MONO 148 #12 Отговорено 11 Март, 2009 Мен също! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
k_u_d_o_s 49 #13 Отговорено 19 Март, 2009 Събрахме се група за поръчка ама няма откаде да поръчаме май? Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
west bam 107 #14 Отговорено 19 Март, 2009 Дано се разреши този казус с поръчването Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Fozio 0 #15 Отговорено 20 Март, 2009 Колеги чакам ги да дойдат тези дни ще пиша задължително Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Fozio 0 #16 Отговорено 22 Март, 2009 Айде на ключодържателите в момента имам 11 броя понеже видях че имате интерес а поръчката от турция не ми е дошла още и купих от тук цената е 1.50лв бр. ако искате мога и снимки да кача за хората от плд и софия може да се разберем нещо за доставянето Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Fozio 0 #17 Отговорено 22 Март, 2009 ето какво представляват горе съм писал че са хората от Пловдив и София може да се разберем нещо за доставянето искам да добавя и Димитровград към групата понеже сяка седмица пътувам до София и Димитровград ,а за колегите от други градове ще се разбираме на лични или на тел:0886296239 Вахрам за доставянето Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Fozio 0 #18 Отговорено 3 Юли, 2009 Айде на ключодържателите някой ако иска да звънка 0886296239 Вахрам се казвам !!! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
west bam 107 #19 Отговорено 3 Юли, 2009 Аз съм много доволен от тях взех си 2 даже и за резервния ключ !!! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
ZaRRicK 330 #20 Отговорено 3 Юли, 2009 И аз съм с такъв. Доволен съм. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове