Jump to content
honda_japan

Здравейте колеги

Recommended Posts

Предстои ми покупка на малък градски автомобил и съм се насочил към Корола е11 или сивик и двте ще са двуврати.Много се колебая тъй като дизайна на хондата от годините 97 -98 е убииствен, бих искал д апопитам хората каращи такъв модел кой двигател д апредпочета 1.4 или 1.6 колата ще се кара ежедневно предимно извън градско на разстояние 70-80 км, не е много но пък ще е ежедневно и тъй като искма да разчитам на колата си а знам че само на японец може да се разчита ме интересува скъпа ли е поддръжката на този автомобил как са цените на ремъци, кабели, масла филтри и т.н. Има ли нещо з акоето тртябва да се внимава при покупката или да се обърне особено внимание.Знам че автомобилите Хонда с аикономични но обмислям варианта да слагам АГУ.И тук е мястото да питам задължително ли е з атези двигатели да е газов инжекцион или случайно става и обикновена АГУ.Предварително се извинявам за дългия пост, ако модераторите сметнат че темата не е за тук нека я изтрият.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest Al_Capone

За темите:2. Заглавията на темите е крайно желателно да са обяснителни, изчерпателни и в съответния раздел. Теми от вида "Вижте..." (или по-лошото "Vijte") ще бъдат директно модерирани! Примери за лоши заглавия са: "Помогнете ми", "Имам проблем", "HELP: PROBLEM", "ПОМОООЩexcl.gif!!!", "Molqvi kajete .......", "nqkoi znae li..." и т.н. Пример за добри заглавия са: "Търся ключалка за контактен ключ за АХ"

Правилата!

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest
Темата е заключена и Вие нямате право да коментирате в нея.

• Потребители разглеждащи страницата   0 потребители

No registered users viewing this page.

• Предстоящи събития

No upcoming events found
  • Създай нов...