Snatch 0 #1 Публикувано 9 Март, 2009 Здравейте колеги, понеже съм нов във форума и моля да ме извините ако повторя някой въпрос, но проверих,и мисля че досега не е задаван подобен.Въпросът ми е:Знае ли някой къде е ECUто на ACCORD(2000год.)/ 6 та генерация.Благодаря предварително! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Fiend 89 #2 Отговорено 10 Март, 2009 Ако си с фабричната навигация зад касетофона и климатроника, ако ли не зад часовника или демек в долната част на таблото. Не съм много сигурен ама такива спомени имам. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Maximalnia 0 #3 Отговорено 10 Март, 2009 ще питам и ще ти кажа!! Успех Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Snatch 0 #4 Отговорено 10 Март, 2009 БЛАГОДАРЯ ЗА БЪРЗИТЕ ОТГОВОРИ!Нямам нави и климатроник, преди месец свалих барчето с часовника и на тунела на скоростите беше закрепен с болтове SRS модула.Има ли вариант да е под SRS модула?Best Wishes,Snatch Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове