Jump to content
movx2000

как да разбера какъв ми е Abs-а

Recommended Posts

Имам проблеми с ABS-а и искам да разбера какъв е точно за да търся, но на помпата не пише нищо освен някакво предупреждение.Може ли някой да ми помогне в това?

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

А с EPC не става ли? Т.е. Honda Electronic Parts Catalogue. Има го в Пиратския Залив, а по-новата версия (14) я има в torrents.ru.

Може и през http://www.hondaworld.ru/honda_mod_CIVIC_doors_5_kpp_5MT.htm и от там през Рулевое управление, тормозная система, подвеска и съответно B-24-11 ABS MODULATOR ('96-) стигаш до това:http://www.hondaworld.ru/honda_details_car..._category_4.htm.

Нямам представа това ли ти е колата или точно какво ти трябва, но вярвам разбра как да го намериш.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Намерих в руския сайт нещо, което може би е вярно, но не мога да бъда сигурен. Все си мисля, че след като го имам физически, би трябвало да мога да разбера по някоя табелка на самата кола. Опитът ме е научил, че при колите винаги има разни версии и варианти, които се различават по нещо. Никога не можеш да си напълно сигурен само по документация или каталог, че точно това е заложено в конкретната кола. Според руснаците излиза, че ABS-а си е производство на Honda. Може и така да е, но това което са дали на чертежа не ми прилича визуално на същото. Все пак благодаря за инфото, колега.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Добре де, а с Honda Electronic Parts Catalogue пробва ли? С него би трябвало да е абсолютно сигурно, защото каталогът е на Honda все пак и дилърите поръчват части именно с него (даже 14-ката е изтекла от България ми се струва, защото в темата на EPC-то в torrents.ru има оплакване, че при инсталиране с дадения там сериен номер, валутата в която показва частите са български лева. :) ). Пишеш VIN номера и щракаш по отделните категории. Би трябвало да ти покаже точно "карантиите" на твоя ABS. Другият начин е да видиш дали не пише нещо на устройството при теб (part number, примерно) и да потърсиш с Google за този стринг.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Създайте нов акаунт или се впишете, за да коментирате

За да коментирате, трябва да имате регистрация

Създайте акаунт

Присъединете се към нашата общност. Регистрацията става бързо!

Регистрация на нов акаунт

Вход

Имате акаунт? Впишете се оттук.

Вписване

• Потребители разглеждащи страницата   0 потребители

No registered users viewing this page.

• Предстоящи събития

No upcoming events found
  • Създай нов...