Barito 3 #1 Публикувано 8 Март, 2009 Смених лампичките с диоди след което,поради неподходящо избрани кабели имаше кьсосьединение.Сега не ми работи никои от уредите на таблото,проверих на "око" бушоните няма прекьснали.Някакви идеи,5 генерация хеч 93. Благодаря. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Barito 3 #2 Отговорено 11 Март, 2009 Колеги оказа се че е бушон за моя радост. Сега преди да сьм направил следващата глупост,да попитам какви диоди да използвам.Има едни с фасунга с сьпротивление напражо се монтират или такива квадратни които допалнително се поставя сьпротивление. отвьтре мисля да го облепя с една хартия която се използвала за холограмите,мисля че ще отразява до добре от фолио.Не пренебрегваите НОВАЦИТЕ като мен вьпреки глупостите които правят.Благодаря. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
spezov 63 #3 Отговорено 13 Март, 2009 Ъп Ъп Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
chopper1969 5 #4 Отговорено 13 Март, 2009 Здравей колега! Светодиодът е замислен така че да няма нужда от отражател, самата му предна част представлява малка фокусирана лупичка. Ако искаш да осветиш прибори с диоди, най-добре си купи разфокусирани...продават се доста такива, отпред неса заоблени а скосени...почти плоски. светлината им се разпръсква много равномерно без точка. Можеш и ти да си ги направиш като зашкуриш и отнемеш умерено върха на обикновенните диоди с финна шкурка. Също така , ако имаш възможност, прибави оризова хартия под приборите-тя разпръсква светлината много равномерно. Какви точно диоди да си вземеш ти си реши, но ако не са предназначени за автомобилна инсталация, трябва да им прибавиш съпротивление на всеки от тях...по около 800-1000 (1 К Ом )Ома всяко. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Barito 3 #5 Отговорено 15 Март, 2009 Благодаря колеги . Само че 6 лампички на осветлението за уредите не са достатьчни ,идеи как да пусна допьлнителни. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
pitbuls 21 #6 Отговорено 15 Март, 2009 единия вариант е да правиш допълнителни дупки в таблото,за което не те съветвам,другия е да сложиш по силни крушки-и за тва не те съветвам да го правиш,че ще ти стопят таблото.наи умесния вариант е диоди,много от тях светят доста по силно от крупките на таблото,но отделят много по малка топлина.не прибавяи към крушките,а ги замени изцяло с диоди! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Barito 3 #7 Отговорено 16 Март, 2009 Tова табло ще ми вземе здравето .Стрелката на бензина отива в горно положение но резержоара няма как да е пьлен до горе . Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Barito 3 #8 Отговорено 16 Март, 2009 Колеги стрелката на бензина постояно е в горно положение . Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
manniakk 22 #9 Отговорено 16 Март, 2009 объркал си нещо и от някъде идват 12волта на веригата на бензиномера. затова ти седи на макс Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Barito 3 #10 Отговорено 17 Март, 2009 Оказа се прекьсната жичка на уредчето колегата Аксел помогна но, ако не се справим ще трябва ново уредче някои да му се намира . Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Barito 3 #11 Отговорено 18 Март, 2009 Някои знае ли дали уредчето от 6 генерация става за 5 генерация.Уредчето което показва нивото на бензина и температурата . Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Barito 3 #12 Отговорено 18 Март, 2009 ИЛИ ПАК ОТ 1.3 5 ГЕНЕРАЦИЯ НА 1.5 ПАК 5 ГЕНЕРАЦИЯ Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове