galant 0 #1 Публикувано 8 Март, 2009 Здравейте колеги,от 3 дена съм отново в отбора на Хонда.След продажбата на старият ми Акорд 2004 смених няколко колици и по стечения на обстоятелствата стана така че си вземах отново Акорд 2.0 i-vtec черен на цвят 11.2006год и отново се "накефих" все едно ми е за първи път.Колата е на 60000км в гаранция и тук искам да спомена и да благодаря на Управителя и момчетата от "БУЛТРАКО"-София които на минутата ме приеха,направиха ми диагностика тъй като отказа да запали на 10-я час след като я вземах и гаранционно ми смениха акумолатора.И преди съм посещавал сервиза и съм адски доволен за разлика от много други фирмени сервизи по които съм ходил,а аз съм ходил на доста места.Та за колата,много се радвам че отново съм екипиран с Акордеон и се надявам че Хонда не ме разочаровала и няма и да го направи.Поздрави на всички! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
ma4o 11 #2 Отговорено 8 Март, 2009 добре дошъл отново в сектата и много безавариини киометри Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
BatV 1 #3 Отговорено 8 Март, 2009 Честито!Още едно попълнение към Акордеоните. Малко сме, но пък сме големи Качи снимки, ако можеш. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Данчо 31 #4 Отговорено 8 Март, 2009 без снимки не вярваме Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
galant 0 #5 Отговорено 8 Март, 2009 без снимки не вярваме Много Благодаря колеги.Имам само една снимка за сега,по-нататък повечеhttp://www.picvalley.net/v.php?p=u/2350/75...81311409410.JPG Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Maximalnia 0 #6 Отговорено 8 Март, 2009 със здраве да си я караш колицата!! Успех Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
bartek 0 #7 Отговорено 9 Март, 2009 Честито колега ! Много безаварийни. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
west bam 107 #8 Отговорено 9 Март, 2009 Честито батка да си я караш със здраве Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
galant 0 #9 Отговорено 9 Март, 2009 Благодаря колеги да Ви се връща Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Aleksandyr 17 #10 Отговорено 9 Март, 2009 Ауууу ,ма тооо много лачен ! Айде със здраве и много хиляди безаварийни километри Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
galant 0 #11 Отговорено 10 Март, 2009 (Редактирано) Благодаря колеги! Редактирано 10 Март, 2009 от galant Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
krasimir_01 84 #12 Отговорено 11 Март, 2009 Eй коола мечта със здраве и кеф да си я джиткаш безаварйно милион километра. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
manniakk 22 #13 Отговорено 11 Март, 2009 благородно ти завиждам за хубавата кола Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Мерка 0 #14 Отговорено 11 Март, 2009 УУУУУ, малиии много готина Честито! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове