nemeca70 0 #1 Публикувано 8 Март, 2009 Колеги някой ако може да ми каже каде се намира бушона за реотаните на задното стъкло. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Olmy 35 #2 Отговорено 8 Март, 2009 Два са предпазителите във веригата на размразителя за задното стъкло. Единият е за релето и е № 13 със стойност 7,5А (намира се под малката жабка в купето), а другият ти е с № 30 и е 30А и се намира в задната дясна част на двигателният отсек в кутията с релетата и останалите предпазители. ето ти и схема за да се ориентираш: Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
nemeca70 0 #3 Отговорено 8 Март, 2009 Благодаря колега ако са изгорели реотаните може ли да се подменят Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Olmy 35 #4 Отговорено 8 Март, 2009 Може, разбира се че може ! По принцип няма невъзможни неща. Лошото в случая е, че реотаните вървят в комплект със задното стъкло ! !!! Иначе ето ти скрийншот с описание на това, което казват от Хонда в сервизното описание по въпроса с тестването и евентуалното ремонтиране на прекъсналите реотани ! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
pagubg 5 #5 Отговорено 8 Март, 2009 Благодаря колега ако са изгорели реотаните може ли да се подменятНе са ти изгорели! И при мен не работеха, разглобих отзад корите и се оказа, че се е разпоила масата на реотана. Има малка вероятност да са изгорели абсолютно всички, но не вярвам! По-скоро или е бушон или релето или и на теб ти се е разкачил някой от 2-та кабела на реотаните. Имай предивд, че в дясно на стъклото кабела е захранване, а в ляво маса. Ако са ти разкачени кабелите пиши тука, ще ти кажа как да си ги направиш.Поздрави,Ради Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
D_I_V_A_K_A 38 #6 Отговорено 8 Март, 2009 И аз мисля,че не са изгорели по скоро търси проблема я по бушоните я по споиките нещо такова ше е... трудно горят тия гадове Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове