Jump to content
nemeca70

Бушони

Recommended Posts

Колеги някой ако може да ми каже каде се намира бушона за реотаните на задното стъкло.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Два са предпазителите във веригата на размразителя за задното стъкло. Единият е за релето и е № 13 със стойност 7,5А (намира се под малката жабка в купето), а другият ти е с № 30 и е 30А и се намира в задната дясна част на двигателният отсек в кутията с релетата и останалите предпазители.

ето ти и схема за да се ориентираш:

Публикувано изображение

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Благодаря колега ако са изгорели реотаните може ли да се подменят

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Може, разбира се че може ! По принцип няма невъзможни неща. Лошото в случая е, че реотаните вървят в комплект със задното стъкло ! !!!

Иначе ето ти скрийншот с описание на това, което казват от Хонда в сервизното описание по въпроса с тестването и евентуалното ремонтиране на прекъсналите реотани !

Публикувано изображение

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Благодаря колега ако са изгорели реотаните може ли да се подменят

Не са ти изгорели! И при мен не работеха, разглобих отзад корите и се оказа, че се е разпоила масата на реотана. Има малка вероятност да са изгорели абсолютно всички, но не вярвам! По-скоро или е бушон или релето или и на теб ти се е разкачил някой от 2-та кабела на реотаните. Имай предивд, че в дясно на стъклото кабела е захранване, а в ляво маса. Ако са ти разкачени кабелите пиши тука, ще ти кажа как да си ги направиш.Поздрави,Ради

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

И аз мисля,че не са изгорели по скоро търси проблема я по бушоните я по споиките нещо такова ше е... трудно горят тия гадове :D

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Създайте нов акаунт или се впишете, за да коментирате

За да коментирате, трябва да имате регистрация

Създайте акаунт

Присъединете се към нашата общност. Регистрацията става бързо!

Регистрация на нов акаунт

Вход

Имате акаунт? Впишете се оттук.

Вписване

• Потребители разглеждащи страницата   0 потребители

No registered users viewing this page.

• Предстоящи събития

No upcoming events found
  • Създай нов...