reddek 35 #1 Публикувано 6 Март, 2009 http://daigaz.comДнес както си рових из нета попаднах на това сайтче много готино вкарваш си точно колата и кога какво си сменял след което автоматично ти напомня за всичко, свързано е с друг сайт за части и ти предлага евентуални части. Разгледайтего на мен много ми допадна. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Данчо 31 #2 Отговорено 6 Март, 2009 добра идея, но по моему не е направено както трябва.иначе браво за идеята Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Radko 10 #3 Отговорено 6 Март, 2009 Колега,честно да ти кажа този сайт не е от най-добрите.. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
reddek 35 #4 Отговорено 6 Март, 2009 Колега не казвам че сайта е перфектен но незнам друг подобен Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
kicko 6 #5 Отговорено 6 Март, 2009 Ако искаш мога да ти кажа друг подобен - http://www.spritmonitor.de/en/Може да си въвеждаш напомняния по дата или по километраж, да въвеждаш разходи за ремонти и за гориво, и да си вадиш статистики за изминати километри и цената на притежание на колата...Това което не може, в сравнение с този сайт който си посочил - "да получите големи отстъпки и да намалите разходите си" (хм, малко съмнително) и "да получите по-точна представа за цената на частите, консумативите и ремонтите за вашия модел автомобил". Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
plamen_h 2 #6 Отговорено 6 Март, 2009 Здравейте колеги!Идеята е много готина и ми допада, ама много се подразних че няма моя модел Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Maximalnia 0 #7 Отговорено 10 Март, 2009 мноо яко!! супер!! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Crazy job 434 #8 Отговорено 10 Март, 2009 Има много пропуски-нито едната от двете ми коли ги няма като модел.Мицубиши колт 88г и Хонда сивик 96г Д14А2. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове