west bam 107 #1 Публикувано 4 Март, 2009 Колеги изпадна ми двигател 96г. Д14А2 дали ще ми пасне смисъл присаждане на 4та генерация, така този двигател е ръчка лесно ли може да се присади на автомат нека пишат само компетентни колеги благодаря предварително Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
west bam 107 #2 Отговорено 5 Март, 2009 Никой ли не знае колеги дайте компетентно мнение моля Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
west bam 107 #3 Отговорено 5 Март, 2009 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
west bam 107 #4 Отговорено 5 Март, 2009 Имам и още едно питане всмукателните колектори на Д14А1 двигателя и на Д14А2 едни и същи ли са демек унифицирани ли са и мое ли колектора от Д14А1 да се наложи на Д14А2 двигателя Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
west bam 107 #5 Отговорено 6 Март, 2009 Никой ли не знае дали ще ми станат всукателните колектори от Д14А1 на Д14А2 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
chavdu 730 #6 Отговорено 6 Март, 2009 ... нека пишат само компетентни колеги благодаря предварително Ей тука ни изгуби ... Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
west bam 107 #7 Отговорено 6 Март, 2009 Не съм искал никой да обидя който знае нека да напише нещо аз погледнах двигателя отпред в едно към едно като моя и си мисля, че двигателите са унифицирани и е възможно да станат всукателните колектори не иска да е инцекжия, а да си остане карбуратори просто ако съвпаднат смукателните колектори почти съм сигурен, че може да си остане старата инсталация и да си я оставя карбуратор просто ме съмнява повечко дали ще стане на автоматичната ми скоростна кутия и се надавам някой малкода ми разнясни за какво иде реч Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
west bam 107 #8 Отговорено 6 Март, 2009 Бахти никой ли не знае нали 80% във форума или са майстори или разбират кажете дали да се занимавам въобще Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
west bam 107 #9 Отговорено 6 Март, 2009 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове