Jump to content
I_V_O

ФУТБОЛЕН ОТБОР ХОНДА - СОФИЯ

Recommended Posts

Публикувано изображение

Такааааа, колеги, направих си труда да направя карта на мястото на събитието за тези, които не знаят къде се намира, а имат желание да дойдат. Или пък за онези, които не са запомнили къде е и как се стига до него.

Както и да е, карта винаги е от полза.

Ориентирите, които съм Ви дал, сами ги виждате. Вие трябва да се движите по червените линийки и да стигнете голямата червена точка /голямо забавление/. Тя е сградата, в която ще играем.

И все пак ще го напиша, за да може, ако някой не успее да се ориентира по картата-самоделка, да знае как да ни намери. И така – представете си, че идвате на месечна среща, слезли сте от Цариградско на 4-ти км., завили сте на бензиностанцията на Дунев наляво. На следващото кръстовище обаче, вместо да завиете наляво за към Булгарплод, завивате надясно по бул. Цветан Лазаров. На първата пресечка свивате наляво и започвате да изкачвате едно баирче. На първата пресечка /или нещо подобно/ по баирчето завивате пак надясно и продължавате да карате. В дясната ви страна ще има храсталаци, дървета и спорадично паркирали автомобили. В края си, тази импровизирана и зле поддържана уличка, завива леко наляво, завивате и Вие. И “О! Чудо!”, Вие сте на мястото на събитието. За да проверите дали наистина сте там, където се очаква да сте, огледайте обстановката – в дясно – зала със светещи прозорци, от които излизат викове; на ляво шубраци и коли; пред Вас – някаква друга сграда, на която има надпис “Картинг писта”. Ако виждате всичко това, значи всичко е 6.

И сега малко за малката зелена точка, оградена в червено. С малката зелена точка съм отбелязал спирката на тролей 4 и автобус 404. Тъй като някой може да реши да идва с градския транспорт. И ако наистина има такъв сред нас – това е спирката, на която спират превозните средства, които идват от центъра на града. Зад спирката има някакви огради и храсталаци, а в храсталаците се вие една пътечка, по която има едни малко стръмни стълбички. По тези стълбички като започнете да се катерите излизате точно пред входа на залата, в която ще играем. После, ако има някой, който и ще се връща с градския, ще го упътя как да стигне до спирката за към центъра.

И още нещо – залата, в която играем е на втория етаж.Влизате във входа, наляво, пак наляво, по тъмните стълби и вратата на залата е пред Вас.

Бройте ме мене сигурен. Но ви предлагам, ако до утре вечерта не се съберем бройка, да се реши какво ще се прави че тази седмица много несериозно! Засрамете се и вземете пример от колегите от Варна. Дайте да се стегнем и да се съберем едни солидни 10-12 човека да потичаме малко. Ако не успеем - или звъним на приятели и познати да спасяваме положението, или просто няма да играем тази сряда.

Това е от мен :)

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Адаш , толко ясно е обяснено .... къде играме :) Просто цъкаш на 1-вите страници от темата и - О ЧУДОООО , ето къде играят тея момци бе ;) Нямаше сми да пускаш тука , карти , компаси и т.н

Редактирано от I_V_O

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

20:30 тази вечер еййййй.... някой да не си остане за стария час , че ше дойде да ни изпрати :)

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Пууу много съм глупав..хубаво,че пак влязох да чета...щях да доида за 9:30 аххаха

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Момчета много съжелявам,обаче евентуално си купих хонда тая вечер и за това не доидох!Надявам се да сте събрали и да сте направили хубава игра и да простите липсата ми :D

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Не ти прощаваме , повече няма да си играеме с тебе :D събрахме се и стана екстра мачленце ;) А викаш Хонда си взел ли бе ?????? а да ти е честита и със здраве. И следващия път да черпиш

Редактирано от I_V_O

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

лЪУве за тази седмица ко праиме ? Ние хубаво се навихме да играем на открито ама...като гледам времето се сговняса нещо..!Та казваити ко ша праим ??!?!?

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Аз нямам нищо против пак да е в залата , стига да стане дерби като последния път.За съжаление последния път си забравих ракавиците в залата и се надявам някой доброжелател да ми ги върне, звучи като виц ама никога не се знае.Само казвайте по от ранно ако има промени за да сме подготвени всички.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Лелеле много сме зле..те майче останаха в нашата врата :offtopic: И после сме ги забравили..ще разпитаме шефчето ако ги е намерил да ги даде..ако ли не ще ти купиме нови,щото така е много кофти;)!Сори

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Казваите кога и къде че имам да наваксвам :offtopic:

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Скоро като гледам няма да играя... дясното коляно нещо ми се попрецака. Трябва да ходя на лекар. А така ми се играе... :S

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Лелеле много сме зле..те майче останаха в нашата врата :whistle: И после сме ги забравили..ще разпитаме шефчето ако ги е намерил да ги даде..ако ли не ще ти купиме нови,щото така е много кофти:hondarulez:!Сори

Луд ли си няма грижи, ракавици имам достатъчно.Въпроса е да се събереме пак повечко хора и да направим пак такова интересно дерби :lol:

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

сряда съм на линия само да се уточни къде,кво кога..........

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

е така като гледам..ще има да си ръми тая седмица.Та предполагам ще сме на скрито в залата..лЪУве нещо интереса към футбола драстично спадна счтитайки първите някоко пъти..сега едвам се събираме 10 човека и пак сме малко според мен.. :hondarulez:

Редактирано от Dilqn_Mitev

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Аз за сега съм си на линия ако е от 8:30.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Опа и аз съм тук и съм на линия за сряда :hondarulez:

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Тая седмица я дават , мокричко :hondarulez: 20:30 почваме в залата и тва е. Аз също съм на линия ..... :whistle:

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Еми в това положение мисля че едно списаче няма да е излишно1.I_V_O2.reddek3.at_chuchev4.Dilqn_Mitev5.bObChU6.najami7.DzenkyТака ако съм изпуснал някой да се вписва :hondarulez:

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

1.I_V_O2.reddek3.at_chuchev4.Dilqn_Mitev5.bObChU6.najami7.Dzenky8.IvuИ аз съм на линия, както обикновено :lol:

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

1.I_V_O2.reddek3.at_chuchev4.Dilqn_Mitev5.bObChU6.najami7.Dzenky8.Ivu9.Ушатия-Пешо

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Още трима и сме перфектни.

Да по 6 човека отбор , сме перфектни.... Айде момцииииии

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

1.I_V_O2.reddek3.at_chuchev4.Dilqn_Mitev5.bObChU6.najami7.Dzenky8.Ivu9.Ушатия-Пешо 10.Ma4oИ аз съм на линия :)

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Евала ма4оооо , ако има и още двама...... :)

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Ако трябва някои да викне я приятел я съсед :) Няма значение че не е от форума важното е да се събереме като брой..

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Може некой и приятелка да викне ... :)

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Аре хора, няма ли още двама желаещи за да станеме 6 на 6 , стига сте стояли пред тия компютри требва и малко движение да има :)

Редактирано от najami

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

И аз съм на линия и ще доведа едно приятелче също фен на Хонда :cool:

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

1.I_V_O2.reddek3.at_chuchev4.Dilqn_Mitev5.bObChU6.najami7.Dzenky8.Ivu9.Ушатия-Пешо 10.Ma4o11.AIDS_LOLLIPOP12.едно приятелче също фен на Хонда :) Те за тваа стаааше дума :cool:

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Абе дрийм тийма ..... Кво ше кажете да почнеме по 2-пъти седмично да играеме ??????????????????????????

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Аз съм За :cool:

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Аз играя събота в студенстки град,и мисля че 2 пъти седмично няма да се събираме достатъчно хора?!?

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

I_V_O аз съм готов и всеки ден да ритам стига да е към 20:30 часа, когато решите само пишете аз съм на линия :cool:

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

И на мен притеснението ми е, че няма да се събираме достатъчно. Иначе съм за! :cool:

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

и аз съм за :cool:

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

За 2-пъти седмично:1.I_V_O2.reddek3.najami4.at_chuchev5.ma4oДо тук добре :cool:

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

И аз съм "ЗА", стига втората дата да е събота или неделя, защото през седмицата ще ми дойде малко трудно да сместя 2 мача + фитнес :cool:

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Довечера в 20:30 часа нали ????at_chuchev да те взимам ли днеска пак от фестивална ?

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Дам довечера сме в 8.30 ;)

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Ако ти е удобно и имаш възможност няма да ти се разсърдя, че с тоя дъжд :)Мога пак в 8 да съм на спирката !!!

Довечера в 20:30 часа нали ????at_chuchev да те взимам ли днеска пак от фестивална ?

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Създайте нов акаунт или се впишете, за да коментирате

За да коментирате, трябва да имате регистрация

Създайте акаунт

Присъединете се към нашата общност. Регистрацията става бързо!

Регистрация на нов акаунт

Вход

Имате акаунт? Впишете се оттук.

Вписване

• Потребители разглеждащи страницата   0 потребители

No registered users viewing this page.

• Предстоящи събития

No upcoming events found
  • Създай нов...