Jump to content
I_V_O

ФУТБОЛЕН ОТБОР ХОНДА - СОФИЯ

Recommended Posts

Отговорено (Редактирано)

1.reddek2. Съквартиранта (вратаря)3. ma4o4.AIDS_LOLLIPOP 5. Orlin (май другия вратар ако не се бъркам)6. Dzenky7.WaveMastaa8.Dilqn_Mitev9.Dilqn_Mitev (неговия човек) 10.ikurtev (Знаеш ли каде е залата? Ако не 21.00 на Булгара)

Редактирано от reddek

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

1.reddek2. Съквартиранта (вратаря)3. ma4o4.AIDS_LOLLIPOP5. Orlin (май другия вратар ако не се бъркам)6. Dzenky7.WaveMastaa8.Dilqn_Mitev9.Dilqn_Mitev (неговия човек)10.ikurtev (Знаеш ли каде е залата? Ако не 21.00 на Булгара) 11. Ivu

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

1.reddek2. Съквартиранта (вратаря)3. ma4o4.AIDS_LOLLIPOP5. Orlin (май другия вратар ако не се бъркам)6. Dzenky7.WaveMastaa8.Dilqn_Mitev9.Dilqn_Mitev (неговия човек)10.ikurtev (Знаеш ли каде е залата? Ако не 21.00 на Булгара) 11. Ivu12. ShEfAИ ShEfA и той ще дойде, така че го добавям и него в списъка.И да знаете, че съм ви обиден, никой не ползва картата и напътствията ми !!!

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Момчета утре някой ще може ли да утиде до Булгара да събере който ще бъде там че няма да имам на разположение колата! И ще дойда сигурно с градския нужник :P

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Отговорено (Редактирано)

reddek не се притеснявай за мен аз ще дойда направо там.Сега разгледах картата и ще го намеря :P

Редактирано от AIDS_LOLLIPOP

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

опа момчета имали някой от младост да ме вземе :)

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Браво момчета мача беше супер :cool:

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

хубаво мачле стана ;) горе -долу равностоини бяхме :cool:

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Горе или доло :) Топката не ми хареса тоя път ,миналия път не знам с коя играхме ,но беше доста добра.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Добро мачле както винаги :) Само да се надяваме следващия път Иво и Бобчо също да са сред титулярите :D Вчера шефчето ми каза че другата Сряда пак сме си от 9:30 НО за по-следващата има вероятност да ни измести за 8:30(което е още под въпрос),та мисалта ми е 8:30 проблем ли е,или да го помолиме да си остане както до сега АКО е възможно ?!?

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

За мен не ник'ъф проблем! :) А относно мачлето вчера, да, добро се получи, ама без вратарчета сме гола-вода! Онова момче от предния път беше машина, няма такъв... и как търпя да стои целия мач на вратата не знам! А човека дето е вратарче последните пъти, дето само той беше вчера, и той машина... много са добри.. аз като видя някой да надървя палеца и да се кани да ме отнесе със 'се селянията си и мижа с очи в очакване на удъра! :D

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

и аз се надявам да играя другия път Диляне ама незнам дали ще стане,за момента положението при мен не се е подобрило грам,но дори да не мога да играя ще дойда мое с ИВО да праиме коментари и да поддържаме настроението на играта:)!! :D

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

за мен не е проблем часа :)

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

И аз за другия път съм на линия (ако не изникне няква спешна работа) за часа и аз нямам проблем..само да не е по-рано от 8 :rolleyes:

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Само , кажете за часа.... :rolleyes: Обаждам му се и го препарирам моментално за час , който нас си ни устройва :whistle:

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

За часа няма проблеми,ама викам като се затопли да потърсим тревичка някъде?

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

И аз съм на мнение, че като се затопли трябва да сме на открито. Но и да останем в залата не е проблем защото най-важното е, че нещата се получават. :rolleyes:

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Аз на тревичка(изкуствна) играех до УНСС на игрищата...цената май пак е толкова... Не е лошо. Аз само там знам за това го казвам..едва ли е единственото игрище с трева.. :blink:

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Бонсист се казва там до УНСС... и някои от зеленките са вече старички и има гумени топченца, които изксачат от "тревата" и правят мазало... особено ако паднеш лекичко дори протриват мамичката им.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Оп момчета мисля че е време за списакът за тази седмица1.Reddek

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

1.Reddek2.at_chuchev

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

И аз съм на линия.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Хайде момчета нещо няма етосиазти тая седмица1.Reddek2.at_chuchev3.AIDS_LOLLIPOP

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

В събота изкълчих глезен,вече се чуствам по добре,но в сряда ще кажа на 100% дали ще доида.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Е какво става нямали повече желаещи?

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Хайде момчета нещо няма етосиазти тая седмица1.Reddek2.at_chuchev3.AIDS_LOLLIPOP

опа и аз :lol:

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Момчета, давайте да се съберем, защото няма кой да ни пази залата ако не сме редовни :lol:

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Ако е от 21:30 най-вероятно ще дойда и аз.Зависи дали няма да запивам след другия мач :D

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Аз също идвам,моя човек каза че ще доиде също ама преди това ще ходи на Другия мач :lol: ...но каза че ще успее :D

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

1.Reddek2.at_chuchev3.AIDS_LOLLIPOP4.ma4o5.Dilqn_Mitev6.Dilqn_Mitev (неговия човек)7.Ivu

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Братоци , вчера бях на поредния си преглед , снимки и т.н. :D Баш майстора (доктора) ми каза , че тая сряда ако играя ше дойде да ме нарита :lol: Но следващата сряда , ако НЕ-ИГРАЯ напрао ше ме убие :D Другата сряда съм с вас на 100% .... нямам тарпение вече :D Адски много ми се играе ама кво да права , станлото станало вече :D

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Също ще съм пас и този път,но следващия с ИВО влизаме с пълна сила :lol:

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Колеги хайде трябват още хора че на тоя терен 7 човека после няма да можем да си приберем колите даже :lol:

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Аз за съжаление тази вечер няма да мога да дойда, ама за следеващата сряда съм напълно задължителен. Не съм забравил и че съм ви вътре с 5 кинта, така че следващата сряда водата е от мене :lol: И внимавайте с пейките довечера :lol:

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

тоо ако сме 7 човека такъв мач ще стане, че нямам думи ама.. кво да се прави :lol:

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Аз също пропускам ,още имам болки в глезена и не ми се рискува,сори момчета другия път явно ще сме в пълен състав.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Бройте ме и мен самоче има ли някъкъв шанс с някой да се срещнем на входа на червено знаме, че не се сещам каде се пада точно това помощтно игрище до училището. А и другия проблем е че немога да дойда с колата защото я дадох на брат ми да ходи с нея до Сандански и ще съм без колата ако може да се видя с някои на бензиностанцията на ъгъла или на входа на червено знаме ще съм ви много благодарен даже ще подаря на отбора едни вратарски ракавици.

Редактирано от najami

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Аз мога да мина да те взема от LUKoil, който е на шипченски проход до червено знаме, че игрището не е точно там :rolleyes:Ако искаш... 9:10 най-късно да си там. С бял сивик 5 ген съм. Ако има нещо звънни ми :lol:0888523396 - АтанасП.С. пиши дали ще си там да знам дали да спирам, че да не те подмина, а ти да си чакаш :lol:

Редактирано от at_chuchev

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Аз мога да мина да те взема от LUKoil, който е на шипченски проход до червено знаме, че игрището не е точно там :rolleyes:Ако искаш... 9:10 най-късно да си там. С бял сивик 5 ген съм. Ако има нещо звънни ми :lol:0888523396 - АтанасП.С. пиши дали ще си там да знам дали да спирам, че да не те подмина, а ти да си чакаш :lol:

100% ще дойда, мерси много. 9:00 съм там. Редактирано от najami

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Създайте нов акаунт или се впишете, за да коментирате

За да коментирате, трябва да имате регистрация

Създайте акаунт

Присъединете се към нашата общност. Регистрацията става бързо!

Регистрация на нов акаунт

Вход

Имате акаунт? Впишете се оттук.

Вписване

• Потребители разглеждащи страницата   0 потребители

No registered users viewing this page.

• Предстоящи събития

No upcoming events found
  • Създай нов...