Jump to content
I_V_O

ФУТБОЛЕН ОТБОР ХОНДА - СОФИЯ

Recommended Posts

Аз съм там, да повторя, че да не би да не се вижда. :)

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

И аз съм идвам...

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

И аз за сега съм на линия :huh:

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

дотука нема и 5 човека щото аз се броя за половин :huh:

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest Al_Capone

Edit: Грееееедаааааа посрещам гости на летището по това време :huh:

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

В тая зала , 5 човека :) на некой ше му фръкне сърцето :) Айде момци по сериозно де... миналя път бяхте :huh: Айде сега пак.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
:angry: Админа само скатава,да не разузнава играчите за да сглоби дрим тим :)

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Публикувано изображение

Такааааа, колеги, направих си труда да направя карта на мястото на събитието за тези, които не знаят къде се намира, а имат желание да дойдат. Или пък за онези, които не са запомнили къде е и как се стига до него.

Както и да е, карта винаги е от полза.

Ориентирите, които съм Ви дал, сами ги виждате. Вие трябва да се движите по червените линийки и да стигнете голямата червена точка /голямо забавление/. Тя е сградата, в която ще играем.

И все пак ще го напиша, за да може, ако някой не успее да се ориентира по картата-самоделка, да знае как да ни намери. И така – представете си, че идвате на месечна среща, слезли сте от Цариградско на 4-ти км., завили сте на бензиностанцията на Дунев наляво. На следващото кръстовище обаче, вместо да завиете наляво за към Булгарплод, завивате надясно по бул. Цветан Лазаров. На първата пресечка свивате наляво и започвате да изкачвате едно баирче. На първата пресечка /или нещо подобно/ по баирчето завивате пак надясно и продължавате да карате. В дясната ви страна ще има храсталаци, дървета и спорадично паркирали автомобили. В края си, тази импровизирана и зле поддържана уличка, завива леко наляво, завивате и Вие. И “О! Чудо!”, Вие сте на мястото на събитието. За да проверите дали наистина сте там, където се очаква да сте, огледайте обстановката – в дясно – зала със светещи прозорци, от които излизат викове; на ляво шубраци и коли; пред Вас – някаква друга сграда, на която има надпис “Картинг писта”. Ако виждате всичко това, значи всичко е 6.

И сега малко за малката зелена точка, оградена в червено. С малката зелена точка съм отбелязал спирката на тролей 4 и автобус 404. Тъй като някой може да реши да идва с градския транспорт. И ако наистина има такъв сред нас – това е спирката, на която спират превозните средства, които идват от центъра на града. Зад спирката има някакви огради и храсталаци, а в храсталаците се вие една пътечка, по която има едни малко стръмни стълбички. По тези стълбички като започнете да се катерите излизате точно пред входа на залата, в която ще играем. После, ако има някой, който и ще се връща с градския, ще го упътя как да стигне до спирката за към центъра.

И още нещо – залата, в която играем е на втория етаж.Влизате във входа, наляво, пак наляво, по тъмните стълби и вратата на залата е пред Вас.

Бройте ме мене сигурен. Но ви предлагам, ако до утре вечерта не се съберем бройка, да се реши какво ще се прави че тази седмица много несериозно! Засрамете се и вземете пример от колегите от Варна. Дайте да се стегнем и да се съберем едни солидни 10-12 човека да потичаме малко. Ако не успеем - или звъним на приятели и познати да спасяваме положението, или просто няма да играем тази сряда.

Това е от мен :angry:

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Аз съм на линия за сряда !!! ще глдам малко да се стегна :lol: че се поизложих миналия път :lol:

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Оп и аз съм на линия утре !!!

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Оп сега говорих със съквартиранта та и той ще дойде значи от моята страна двама !!!

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

До сега 9 бройки, поправете ме ако съм пропуснал някого:1. Ivu2. bobchu3. Shefa4. Wavemastaa5. Dzenky6. at_tunchev7. ma4o8. reddek9. на reddek съквартиранта+ IVO в качеството си на върла агитка и страховит тренер :lol: айде момциииии, още можете, още двама-трима да се включат !!!

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

брой ме и мен. нали от 21 часа

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Еми незнам дали се събираме някаде предварително или направо в залата ще ходим иначе часът на дербито е 21,30

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Ако искате може пак да се съберем зад булгарплод към 21:00 и оттам да тръгнем към залата.Другият вариант е направо там към 21:15-21:20.Да вземете топки :)

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Всеки да си носи минимум по две :angry:

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Отговорено (Редактирано)

1. Ivu2. bobchu3. Shefa4. Wavemastaa5. Dzenky6. at_tunchev7. ma4o8. reddek9. на reddek съквартиранта10. ikurtev+ IVO в качеството си на върла агитка и страховит тренер :angry: айде, скалъпихме една звездна десетка, но и на още няма откажем.Аз топка ще взема, ама мойта не е нищо особено, пък и не е напомпана, ще се постарая до утре да я напомпя.Все пак ще е добре и други да вземат топки, освен личните си, за да имаме по-голям избор.А, да, по принцип би трябвало да започнем в девет и половина, до колкото си спомням, колегата Иво миналата седмица ни запази този час. Така че, ако искате можете да се уговорите на Българплод да се чакате в някакъв час, ако искате - 21:20 пред залата. Аз лично смятам направо пред залата да дойда.

Редактирано от WaveMastaa

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

аз 21;00 ще съм на БУЛГАРА имам топка черната от миналия път!На някои не им хареса мен пък си ме кефи,щото не е толкова бърза и не е много тежка!

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

И аз ще дойда направо пред залата :angry:

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

аз ще доида направо пред залата в 21 20ч

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Момчета ако всички знаят каде е залата дайте направо там да се съберем! Ако има някой дето да незнае в 21,00 да е на Булгара ще мина да ги взема и към залата. Така нека всеки напише каде ще е да не се чакаме кадето не трябва :angry:

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Аз ще взема топките от миналия път и ще дойда да ви гледам :lol: Като се науча пак да хода надявам се да бъде до другата сряда , влизам пак в действие :lol: Гледам вече без мен си действате по темата :angry: Може и да НЕ-идвам ......

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Аз ще взема топките от миналия път и ще дойда да ви гледам :lol: Като се науча пак да хода надявам се да бъде до другата сряда , влизам пак в действие :lol: Гледам вече без мен си действате по темата :angry: Може и да НЕ-идвам ......

Е адаш няма да е същото без теб! Оправяй се по бързо и ако не утре то дано другата седмица да си на линия :lol:

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Момчета ако всички знаят каде е залата дайте направо там да се съберем! Ако има някой дето да незнае в 21,00 да е на Булгара ще мина да ги взема и към залата. Така нека всеки напише каде ще е да не се чакаме кадето не трябва :angry:

Колега аз специално карта съм направил, че и обснение съм написал. който не знае - нека погледне предната страница в темата, дългото чаршафесто съобщение. И ако все пак не разбере кое как и къде - нека е 21 на булгарплод.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Гледам че сте се събрале пълен отбор.Ако може и аз да дойда евентуално нека да каже капитана на отбора. :)

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Капитани сме всички на нашя кораб :) Идвай , че залата голяма много тичане много нещо .... Аз ще гледам да вмъкна и Дилян Митев с неговия човек. Те бяха миналия път :D

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Ще пробвам да доида и аз да поритам , но маи отдавна не съм го правил

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Отговорено (Редактирано)

Ами добре там съм нали 21-00н на Бупгарплода или. :)Нали става въпрос за сряда 18.03.09 да не стане нещо недоразумение аааа :D

Редактирано от CRX_R

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Отговорено (Редактирано)

Публикувано изображение

Такааааа, колеги, направих си труда да направя карта на мястото на събитието за тези, които не знаят къде се намира, а имат желание да дойдат. Или пък за онези, които не са запомнили къде е и как се стига до него.

Както и да е, карта винаги е от полза.

Ориентирите, които съм Ви дал, сами ги виждате. Вие трябва да се движите по червените линийки и да стигнете голямата червена точка /голямо забавление/. Тя е сградата, в която ще играем.

И все пак ще го напиша, за да може, ако някой не успее да се ориентира по картата-самоделка, да знае как да ни намери. И така – представете си, че идвате на месечна среща, слезли сте от Цариградско на 4-ти км., завили сте на бензиностанцията на Дунев наляво. На следващото кръстовище обаче, вместо да завиете наляво за към Булгарплод, завивате надясно по бул. Цветан Лазаров. На първата пресечка свивате наляво и започвате да изкачвате едно баирче. На първата пресечка /или нещо подобно/ по баирчето завивате пак надясно и продължавате да карате. В дясната ви страна ще има храсталаци, дървета и спорадично паркирали автомобили. В края си, тази импровизирана и зле поддържана уличка, завива леко наляво, завивате и Вие. И “О! Чудо!”, Вие сте на мястото на събитието. За да проверите дали наистина сте там, където се очаква да сте, огледайте обстановката – в дясно – зала със светещи прозорци, от които излизат викове; на ляво шубраци и коли; пред Вас – някаква друга сграда, на която има надпис “Картинг писта”. Ако виждате всичко това, значи всичко е 6.

И сега малко за малката зелена точка, оградена в червено. С малката зелена точка съм отбелязал спирката на тролей 4 и автобус 404. Тъй като някой може да реши да идва с градския транспорт. И ако наистина има такъв сред нас – това е спирката, на която спират превозните средства, които идват от центъра на града. Зад спирката има някакви огради и храсталаци, а в храсталаците се вие една пътечка, по която има едни малко стръмни стълбички. По тези стълбички като започнете да се катерите излизате точно пред входа на залата, в която ще играем. После, ако има някой, който и ще се връща с градския, ще го упътя как да стигне до спирката за към центъра.

И още нещо – залата, в която играем е на втория етаж.Влизате във входа, наляво, пак наляво, по тъмните стълби и вратата на залата е пред Вас.

Позволих си да си цитирам собствения чаршаф. И отново ще повторя - вижте картата, която съм приложил.

И така сега едно update-ване на списъка:

1. Ivu

2. bobchu

3. Shefa

4. Wavemastaa

5. Dzenky

6. at_tunchev

7. ma4o

8. reddek

9. на reddek съквартиранта

10. ikurtev

11. CRX R

12. gruka

+ Още трима, който ги записвам в графа "евентуални", тъй като постовете за тях/от тях не излъчват сигурност и увереност, че ще дойдат: Дилян Mитев, "неговия човек", jivaka

+ IVO в качеството си на върла агитка и страховит тренер biggrin.gif

Мисля, че ако евентуалните станат сигурни и се появят утре, ще се заформи хубав мач утре вечер. Надявам се да се съберем наистина 14-15-на човека и да си изкараме готинко.

Редактирано от WaveMastaa

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Опа и аз съм там с "моя човек" ,даже ще минеме да вземеме и капитаня бате Иво :lol: Айде лъУве до довечера

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Я са кажете последно :lol: кЪФ ше ми е прякора - КАПИТАНА , СТРАХОВИТИЯ ТРЕНЕР или ВЪРЛАТА АГИТКА :lol: ???????????????

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Иво-Мангустера-КапитанЯ :lol::lol:

Митев... ако продължаваш така , няма да те картотекирам за новия сезон :o (Ей КАПИТАНА взе да ми харесва бе :o ) :o

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

оп и аз идвам пак :)

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Ако има нужда от вратар и хората не стават много, аз бих участвал също. Тъкмо до 21 ще ритам на спортна София :)

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

ооооо ще стане мачле :)

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Ако има нужда от вратар и хората не стават много, аз бих участвал също. Тъкмо до 21 ще ритам на спортна София :)

Има много голяма нужда от още 1 вратар :ban:

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

EL CAPITANO ми звучи добре,айде пък ако се развиват нещата така добре и фанелки ще си направим!

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

EL CAPITANO ми звучи добре,айде пък ако се развиват нещата така добре и фанелки ще си направим!

Фанелките ще са от мен , няма нкикъФ проблем :) само за цвета се разбираме и за размерите..... :ban: (EL CAPITANO - вика :ban: )

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

сори ама ще се наложи да пропусна за съжаление :)

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Създайте нов акаунт или се впишете, за да коментирате

За да коментирате, трябва да имате регистрация

Създайте акаунт

Присъединете се към нашата общност. Регистрацията става бързо!

Регистрация на нов акаунт

Вход

Имате акаунт? Впишете се оттук.

Вписване

• Потребители разглеждащи страницата   0 потребители

No registered users viewing this page.

• Предстоящи събития

No upcoming events found
  • Създай нов...