bate_em4o 55 #1 Публикувано 26 Февруари, 2009 Питането е следното-има ли букса отзад някъде(в самото купе) където да са изведени кабели за мигачи,стопове...абе за светлините на ремарке. Благодаря. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
pitbuls 21 #2 Отговорено 26 Февруари, 2009 (Редактирано) ми ако няма заводско не можеш ли да си изведеш от кабелите на самите мигачи и стоповете.малко може да се понатовари системата,но ако сложиш вместо крушки диоди няма да имаш ядове.само дето не знам как ще правиш връзката къ ремаркето,маи няма да стане.теглич имаш ли?ако има ,трябва да има и куплунг за светлини. Редактирано 26 Февруари, 2009 от pitbuls Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
BP1 0 #3 Отговорено 2 Март, 2009 Здравей колега! Добър въпрос, а аз имам отговор. Ако нямаш теглич значи нямаш и инсталация защото теглича е опция при закопуването на автомобила и се поставя оригинална инсталация.Много е трудно ти да си я пуснеш. Или ако имаш теглич, а нямаш окабеляване просто първия собственик не е искал да му го слагат 6тото си е доста разглобяване за да се постави Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове