alf 0 #1 Публикувано 24 Февруари, 2009 Здравеите колеги имам малък проблкем с моторчето на чистачките сега кто е по студено замръзва и не ми работят чистачките и като се згре малко почват да работят.Ако някои се е сбласквал с пдобен проблем нека сподели.............. А забравих става дума за Honda Civic Англичанка... Благодаря предварително..................... Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
dani13 0 #2 Отговорено 24 Февруари, 2009 и аз имах подобен проблем до преди една седмица. При мен не беше моторчето, а рамената на чистачките бяха хванали малко ръжда. Свалих щипките, повдигнах пластмасата и напръсках обилно с WD40 и сега всичко е наред. Сигурен съм че и при теб е това, ако беше моторчето нямаше и да ти тръгнат изобщо. Пробвай ако искаш и виж дали ще има резултат. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
teror1sta 43 #3 Отговорено 24 Февруари, 2009 не съм имал такъв проблем, ама според мен както казва dani13 ще има ефект. Ако ти се занимава може да свалиш всичко и да го почистиш и смажеш както трябва Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
KrassiD 0 #4 Отговорено 24 Февруари, 2009 Здрасти и от мен. Аз преди около 1 година имах подобен проблем, в краина сметка се оказа че в моторчето е влезнала вода и мръсотия(това доведе до изгаряне на предпазен бушон, на които са огледалата, чистачките и предните стъкла).След почистването работи по добре, но накрая го смених. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове