adit0 0 #1 Публикувано 24 Февруари, 2009 1-во: извинявам се че пускам обява на 50-тото си мнение, но... така се случи Получавате всичко както е на снимката, цената е 1700лв Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
adit0 0 #2 Отговорено 24 Февруари, 2009 (Редактирано) 2-ро: Турбо звук, по изкуствен път... 30лв бройката ЗА ВСЯКА КОЛА БЕЗ ТУРБО Редактирано 24 Февруари, 2009 от adit0 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
PoweRG 54 #3 Отговорено 24 Февруари, 2009 А къде е снимката ? Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
adit0 0 #4 Отговорено 24 Февруари, 2009 А къде е снимката ?И на двете стоки има снимки в постовете, вероятно не ти ги отваря ? Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
meto'o 3 #5 Отговорено 24 Февруари, 2009 Мислиш ли колега,че ще изкара такъв звук като Пасатта или е по шано стоката. Поздрави Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
R-Racing 86 #6 Отговорено 24 Февруари, 2009 (Редактирано) turbo wistler ахх това много добре звучи изглежда интересно колега дай малко повече инфо за тази работка Поздрави Редактирано 24 Февруари, 2009 от hondaracing Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
delano 113 #7 Отговорено 24 Февруари, 2009 Колектора от турбото става за двигатели F20B/F22B. Има разлика в разстоянието на отворите при F20A/F20Z - там са на равни разстояния, така че там ще има нужда от преправяне = нов колектор. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Izanagi 389 #8 Отговорено 24 Февруари, 2009 Потърси дали случайно не става за H22/H23 и може да имаш по-голям интерес.А кита сигурен ли си че е HKS , че нещо не ми изглежда.Поздрави Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
adit0 0 #9 Отговорено 24 Февруари, 2009 Колега,nuddy,може и да си прав, не съм проверявал, ако си сигурен е добре да се знае А Inoue Junichiro някой колега ако иска да си провери размерите и да пише в темата дали са такива на H22/23 ... Аз смятам, че са различни, но не съм сигурен Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
adit0 0 #10 Отговорено 24 Февруари, 2009 Мислиш ли колега,че ще изкара такъв звук като Пасатта или е по шано стоката. ПоздравиСтоката е същата ! Всичко зависи от колата Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
SweYo 0 #11 Отговорено 24 Февруари, 2009 а какви пари ще излезе до София колега свирката ? Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
adit0 0 #12 Отговорено 24 Февруари, 2009 а какви пари ще излезе до София колега свирката ?Ами предполагам около 35 лв... поръчал съм 10 бройки за сега, който иска да пише в темата или на ЛС Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Most_Wanted 180 #13 Отговорено 24 Февруари, 2009 Аз съм много зарибен за такава шукарийка, ама няма ли да се запуши ауспуха и да намелее мощността на колата Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
INKTEC 0 #14 Отговорено 24 Февруари, 2009 aditO писах ти на лични за тази свирка! Така че пращай да я чуея как свири Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Нимрод 265 #15 Отговорено 24 Февруари, 2009 мн е постно отва китче и ме интересува чисто нов ли е или втора употреба Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
MIYAMOTO 449 #16 Отговорено 24 Февруари, 2009 Ако този кит е на HKS цената му е мега добра,обаче се съмнявам да е............дай снимка само на турбината Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
delano 113 #17 Отговорено 24 Февруари, 2009 Да уточня, че не всички F22B са с такива отвори на изх. колектор. За Н23 вероятно, пак не става /разлика в разстоянието на отворите/.А и ако някой има сериозен интерес, би трябвало да си поразгледа добре двг. и готово, вместо да умуваме излишно. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
adit0 0 #18 Отговорено 25 Февруари, 2009 (Редактирано) мн е постно отва китче и ме интересува чисто нов ли е или втора употребаЧисто нов е китът ! Не е слаган. Снимка на турбината след няколко дена, ИМА ВЪЗМОЖНОСТ ЗА ПОРЪЧКА НА КИТ ЗА Д15/Д16 СЪЩАТА ТУРБИНА,РАЗСТОЯНИЯТА НА КОЛЕКТОРА СА: 85-85-85 - ОТГОРЕ И 75-85,5-85,5-75 ОТДОЛУ ЦЕНА:1800ЛВ Редактирано 25 Февруари, 2009 от adit0 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
adit0 0 #19 Отговорено 25 Февруари, 2009 ето и снимка на колектора за д15/д16, ако има разлика в отворите, пишете за да се знае Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
adit0 0 #20 Отговорено 25 Февруари, 2009 Ако този кит е на HKS цената му е мега добра,обаче се съмнявам да е............дай снимка само на турбинатаЗаповядай колега Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
MIYAMOTO 449 #21 Отговорено 25 Февруари, 2009 Тази турбина не е HKS,а е китайска което обаче не означава,че е лоша.Една истинска турбинка HKS от този тип е около 1200$.п.п:Поправи си заглавието на "HKS style". Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
INKTEC 0 #22 Отговорено 25 Февруари, 2009 Мн да колегата дава доста добри цени! Сега се зарибявам за кита за д-серията ама КРИЗА ! Ще се зарибявам с свирката засега Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
adit0 0 #23 Отговорено 25 Февруари, 2009 (Редактирано) 1-во: Благодаря за мнението !2-ро:Вероятно сте прави за турбината (ще проверя, но мисля, че не е китайска), извинявам се много, такова са ми казали, такова съм написал ;)3-то: Открих странен проблем ;) Не мога да си редактирам темата ?!?! Редактирано 25 Февруари, 2009 от adit0 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
adit0 0 #24 Отговорено 2 Март, 2009 Първите 10 бройки от Whistler-а запазени Ако има промяна ще пиша Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
adit0 0 #25 Отговорено 17 Март, 2009 Пристигнаха turbo whistler-те, който има интерес, да ми пише, мога да поръчам още, така като гледам ще свършат бързо !!! Отговорил съм на всички, които ми бяха писали преди Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове