Jump to content
honda_9977

Ксенон Център Плодвдив

Recommended Posts

Колеги търсих с търсачката,но това което искам да ви питам не можах да го открия. Та въпроса ми е дали някой от колегите от Пловдив си е слагал Ксенон от Xenon Center на Пещерско и дали е доволен,питам защото са 149лв с гаранция 1 година ако не се лъжа.А в Тояга саунд искат 300лв за Луксима кое е по добре? Благодаря ви предварително. :)

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

За Ксенон Център няма идея, но ако ми кажеш коя марка и модел те интересуват мога да проверя от първа ръка каква е актуалната цента и евентуално дали "стават". Всъщност, като се позамисля, мога и за тоя въпросния център на Пещерско също да поразпитам :)

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

За Ксенон Център няма идея, но ако ми кажеш коя марка и модел те интересуват мога да проверя от първа ръка каква е актуалната цента и евентуално дали "стават". Всъщност, като се позамисля, мога и за тоя въпросния център на Пещерско също да поразпитам :)

За марка и модел не мога да ти кажа колега просто днес минах от там и ми си видя доста евтино и за това питам дали някои си е слагал такива.Пък ако не те затормозявам с нещо разпитай. Благодаря ти предварително.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Незнам ама при положение че във форума се продават ксенончета на 110 лв. с 1 година гаранция да си фърляте парите за някви наложени марки като и те се пройзвеждат в китай и са същото качество, не знам с каква умисъл го правите....ама всеки си решава сам в крайна сметка.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Аз сложих на майка ми на колата Х4 точно от Ксенон център Пловдив.Това беше някъде ноември 2008.За сега е добре.Даже в студовете си палят и двата фара без проблеми.Палят и след малко усилват до максимал.Но пък са вдигнали цените.Този струваше 130 кинта.

Редактирано от войводата/cls

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

аз си сложих ксенон там и след 6 месеца ми изгоря 1 крушка като отидох за гаранцията ми отказаха да я сменат с мотива че 1 год била гаранцията на запалките а крушките имали2 месеца гаранция супер мошеници са бягаи далеч от там между другото си взех крушки от колега от форума и съм много доволен

Редактирано от spasko52

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

модераторите магат да врътнат ключа на темата.благодаря за мненията :huh:

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

модераторите магат да врътнат ключа на темата.благодаря за мненията :huh:

Mога да ти предложа Тайвански ксенон на 180 лева със 14 месеца гаранция на баластата и 12 на крушката

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Колега, поразпитах тези дни насам - натам и достигнах до извода, че цена - качество е Luxima http://luxima.bg/. Китайски са, но доста познати вече са ги сложили и за сега казват, че нямат проблеми. Що се отнася до теб, първо трябва да видиш какви крушки точно ти трябват, да видиш от какъв вид точно (според темепературата и съответно светлината), както и ксенон или би-ксенон. Другите популярни марки са мноооого скъпи в сравнение с Luxima...:)П.П. Не знам ти какви си гледал за 300 лв. но аз видях на един познат ксенон за 145 лв (5000К) на същата марка. За целта обаче трябва да следиш в сайта, защото те правят непрекъснато промоции!

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Създайте нов акаунт или се впишете, за да коментирате

За да коментирате, трябва да имате регистрация

Създайте акаунт

Присъединете се към нашата общност. Регистрацията става бързо!

Регистрация на нов акаунт

Вход

Имате акаунт? Впишете се оттук.

Вписване

• Потребители разглеждащи страницата   0 потребители

No registered users viewing this page.

• Предстоящи събития

No upcoming events found
  • Създай нов...