Jump to content
PARADOX_sf

Продавам тунинг части

Recommended Posts

- 280мм предни дискове, апарати и накладки за сивици преди 6-та ген включително. За справка на вти са 262мм. - Плазменото запалване. Давам го с нова, оригинална дистрибуторна капачка TEC на около 3000 км с задължителните диоди в нея. Има всичко необходимо за да бъде монтирано и на друга кола. Става за Сивик 87-00, ЦРВ 97+ и другите модели, които ползват същата дистрибуторна капачка.Инфо: http://picts.atspace.com/index_files/Page367.htmlМалко лични снимки с и без плазмата: http://store2.data.bg/paradoxsf/honda/ignition/- Две спирачни помпи със казанчета, датчик и серво към тях. Единия комплект е помпа е 15/16" със сверо 7"+8", другия е помпа 1" със серво 8"+9". Ефекта от смяна на помпата + серво, е че спирачките стават по-бързи, педала по-мек, т.е. колата спира по-добре.2-те помпи са с нови гумички, готови за работа.- Предна дебела стабилизираща щанга за Сивик 6-та генерация. Подобрява значително стабилността в завой като не нарушава комфорта. Дебелината е 26мм. Снимка на която е съпоставена със същата, но от 5-то поколение Сивик ВТИ (от ляво - 22мм):http://s50.photobucket.com/albums/f326/PAR...sf/DSC00705.jpgЩангата е обработена на пясъкоструй и след това прахово боядисана черен гланц.- Спортни пружини за клапани за B16 и B18C. Пружините са двойни, значително по твърди.- Спортни валове stage 2 за B16, B18C- Раздвижни ролки за валове - Тода за B16, B18, B20 двигатели- Биели CROWER от по-скъпия и здрав профил - I beam. Стават за B18A/B, B18C, B20. Биелите са използвани, но са в отлично състояние. Количество от 4 до 6. http://img240.imageshack.us/img240/6833/p41600218qc.jpgНeщата се намират се в София, телефон за връзка 0889 307 308

Редактирано от PARADOX_sf

Сподели публикацията


Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Добавям и радиатор от VTI с дебелата пита и перкаСтабилизиращи щанги от английско ВТИ, по-дебели са от на другите сивици.

Сподели публикацията


Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

" 280мм предни дискове, апарати и накладки за сивици преди 6-та ген включително. За справка на вти са 262мм. " - интересувам се за дисковете - снимки цени и дали ще станат на стоковите накладки на 6 ген. 1.4"Предна дебела стабилизираща щанга за Сивик 6-та генерация. Подобрява значително стабилността в завой като не нарушава комфорта. Дебелината е 26мм. " заинтересувах се и за това тук допълнително ли се слага или се маха някаква оригинална щанга и на нейно място се поставя тази - ако може повече инфо сори за невежеството ми ;)(( цена пак ако може

Сподели публикацията


Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Снимки нямам, изглеждат като апарати с накладки и дискове -250лвТрябват изнасящи планки или шенкели от вти.Стабилизиращата щангата се слага на мястото на оригиналната, ако има заводски такава, която е по-тънка, по-слаба от на ВТИ моделите. Ако няма може да се постави допълнително. Намалява накланянето на автомобила в завой.

Сподели публикацията


Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Добавям към списъка спирачна помпа от Сивик тайп-Р 99-та със серво

Сподели публикацията


Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Предната стабилизираща щанга замина.Добавям към списъка 3 панелни K&N филтъра за монтаж в оригиналната кутия. Парт номера е 33-21042 от тях са чисто нови и един е на 15 000кмЗа повече инфо: http://www.knfilters.com/search/product.aspx?Prod=33-2104http://www.knfilters.com/search/applicatio...px?Prod=33-2104Предполагам биха паснали и на други модели.

Сподели публикацията


Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest
Темата е заключена и Вие нямате право да коментирате в нея.

  • Потребители разглеждащи страницата   0 потребители

    No registered users viewing this page.

  • Предстоящи събития

    No upcoming events found
×
×
  • Създай нов...