stamatov 4 #1 Публикувано 22 Февруари, 2009 някой ако е ползвал или е чувал нещо за това чудо да каже и принципа на действие. мерси!http://pitstopshop.eu/product_info.php?products_id=4920 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
ШОТЛАНДЕЦ 2 #2 Отговорено 22 Февруари, 2009 Колеги това може би е поредната китайска глупост,щом става и за бензин и за дизел.човек трябва да е луд да си купи такова нещо(500лв).Но все пак ако някоймисли да си го вземе,първо да провери в магазинчетата за по левче-може да го има за 2лв.Със супер универсални работи е пълно в ебай,като чипове от(10-15внр).Това е мое мнение!живи и здрави всички Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
stamatov 4 #3 Отговорено 22 Февруари, 2009 (Редактирано) като гледам е за хонди след 2000 год. явно има значение от ЕЦУ-то можеби... Редактирано 22 Февруари, 2009 от stamatov Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
vex 13 #4 Отговорено 22 Февруари, 2009 Преди всичко, това е за двигатели с електронен дросел. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
ШОТЛАНДЕЦ 2 #5 Отговорено 22 Февруари, 2009 А най вече е да ти се вземат 500лв,които могат да идат за по разумни неща(изпускател,добра ауспухова система).А това,че подобрява старта с 1-2секунди.....брее ми то400метра..голяма работа ще да е ха ха! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
No Limit Performance 180 #6 Отговорено 22 Февруари, 2009 (Редактирано) Не виждам нито графики, нито някво друго инфо , което да ми вдъхне доверие да си купя това чудо на техниката... с което ще вземам 402 метра с 2 секунди по бързо ;) Редактирано 22 Февруари, 2009 от Founder Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
stamatov 4 #7 Отговорено 22 Февруари, 2009 незнам но +2 сек./402 м. си е прилично според мен Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове