Jump to content
ogimery

Honda Akord-2,4v.tek

Recommended Posts

ЗДРАВЕИТЕ:от около един месец на сам започнада ми свети лампата на VSA и CHEKA когато светне си влиза в някакъв авариен режим и започва да губи мошност,тогава спирам изгасям колата,след което веднага я паля и проблема се изгубва до следваштия пьт.И така по два пьти на ден.ходих до сервиза в горубляне но от там ми казаха,всичко е наред това са си стари натрупани грешки махнаха натрупаните грешки и изкарах цяла седмица.между другото VSA-то започна да свети от както сложих газовата инжекция {LOVATO}.на тестера от газовата ми дава богата смес и харчи доста но пък чека не ми свети постоянно.когато обедня сместа чека светва а разхода е без промяна.ходих кьде ли не и никои ништо.Дайте идея кьде да отида и какво да направя че се видях в големи приключения.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Много странно , VSA е система за стабилността на колата , когато се подхлъзне или превърта гуми . На практика не виждам нищо общо с двигателя :) Явно газовото ти дава някаква грешка , която компютъра определя като заплаха и единствено с VSA може да те накара да се замислиш дали не трябва да спреш и провериш какво става :) Явно тези , които са ти монтирали газовото не са си свършили както тябва работата :) Омбре е единия от сервизите където можеш да отидеш да видим те как могат да ти помогнат или насочат , а Charlie е човек , който се занимава професионално с газови инжекциони !!!

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Много странно , VSA е система за стабилността на колата , когато се подхлъзне или превърта гуми . На практика не виждам нищо общо с двигателя ;) Явно газовото ти дава някаква грешка , която компютъра определя като заплаха и единствено с VSA може да те накара да се замислиш дали не трябва да спреш и провериш какво става :) Явно тези , които са ти монтирали газовото не са си свършили както тябва работата :) Омбре е единия от сервизите където можеш да отидеш да видим те как могат да ти помогнат или насочат , а Charlie е човек , който се занимава професионално с газови инжекциони ;)

A ми добре,a Charlie kak мога да го намеря,някакви координати да ми дадеш и в понеделник да отида и до двамата пък ще видим и дано да свършим нещо веднага ще пиша

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Създайте нов акаунт или се впишете, за да коментирате

За да коментирате, трябва да имате регистрация

Създайте акаунт

Присъединете се към нашата общност. Регистрацията става бързо!

Регистрация на нов акаунт

Вход

Имате акаунт? Впишете се оттук.

Вписване

• Потребители разглеждащи страницата   0 потребители

No registered users viewing this page.

• Предстоящи събития

No upcoming events found
  • Създай нов...