Dundeeee 0 #1 Публикувано 20 Февруари, 2009 Някой може ли да ми каже от къде да си купя крушки за таблото (Километраж и обортомер, сивик 5г), но те там са 2 модела, аз немога да си намеря от по-дебелите. Някой който е сменял моля да ми помогне, че не ми свети половината табло . Градове за предпочитане София и област В.Търново . Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
LyDu 1 #2 Отговорено 21 Февруари, 2009 аз си смених цялото осветление със сини диоди....крушки неможах да намеря!От Стара Загора съм.Ако ти се играе можеш да си го направиш и с бели диоди...става уникално! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
keel 19 #3 Отговорено 21 Февруари, 2009 И аз миналата седмица си търсех, обаче никъде ги няма тези по дебелите. Накрая си взех две крушки заедно с фасунките. Фасунките на външен вид не бяха 1 към 1 с оригиналните обаче крачетата, които се закопчават и контактите паснаха добре. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове