Jump to content
D_I_V_A_K_A

Кофти случка-удариха ме.

Recommended Posts

Колеги,днеска падна снежец и ей ме... цъфнах. Че съм виновен и т.н тва е ясно,удар от дясно при излизане от пряка.. за съжаление. Но тва майната му,кажете знаете ли горе долу някакви цени за ремонта,а съответно: Калник-десен+бояремонт на щипки на фарамалкият мигач в калникаи най-лошото,колелото дясното пое удара-право в джантата ме удариха:На първо гледане:Шенкел-кривКаре-разтрака се ужасно многопри обратен ляв завой,ужасяващ звук като от флекс в желязо.. отвратителен.. от какво може да е? Амортесьор-кривВилица на амортесьораКолата няма никаква сходимост,управлението сега на заснежените участъци просто е почти невъзможно,малко повече газ и започвам да играя като на сватба.. бяга където си поиска,но основно бие на ляво. Евентуални щети(при разглабянето ще се каже със сигурност).Горен носачДолен носачНакрайнициНе се оплаквам колеги, знам че съм си виновен сам,просто моля за информация.

• Нагоре 1

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Съжалявам за случката и колата ;) В грешен раздел си,гледам че питаш основно за цени.Богито може да каже цена за боядисване аз мога да ти дам цена за всичко останало втора употреба,ако кажеш и какъв цвят е колата може пак да си късметлия!

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Първо си закрай колата в правилния сервиз, примерно ОМБРЕ сервиз и там като почнат да я разглобяват ще стане ясно какво имаш за смяна , така неможе да се гадае какво може да е , иначе части има бол навсякаде.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Колата я закарах в сервиз. От там разбрах какво става отдолу. Не съм гадател :P С най-голямо удоволствие бих я закарал при Омбре,дори ми е и най-близко,живея в Дружба 2 на 500 метра от него. Но първо не го познавам и надали ако бях се метнал ей така от някъде,за да му искам експертна оценка какво се е случило с колата,щеше да има възможноста да ми помогне. Не защото няма да иска,а предполагам защото ще има ангажимент. Другото е,че и колата е трудно подвижна,както споменах. И затова се сетих за най-близкия сервиз в който имам познати и отидох право там. За раздела се извинявам,може би "извън темата" беше по подходящ,но се усетих след като вече бях пуснал темата.А пък за купува-продава нямам права все още да пускам тема. Пък и до някъде,имам и технически въпроси във темата :P Да,много ще съм благодарен ако ми кажеш цени. Цвета на колата е син,тъмно син металик мисля стандартен за хондите от тоя сорт,виждал съм и други с такъв цвят. Ако може,ще вмъкна и един заден десен стоп към запитването.

Редактирано от D_I_V_A_K_A
  • Нагоре 1

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Цена за боядисването мога да ти дам само ориентировъ4но,около 170 лева на детайл.Зависи от това колко е сма4кан.Цената вклю4ва вси4ки консумативи и боя, монтаж и демонтаж.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Момчета колата вече е почти готова :) За съжаление обаче понеже при втория оглед така и така разглобиха колата и искаха доказателства,се наложи да взема частите буквално от първата морга в която ги имаше. Малко се наиграх с цените,но нямах избор трябваше да докажа,че дадените елементи са криви. Остана ми само калника. Искам да Ви помоля,ако чуете някъде някой да продава преден десен калник задължително СИН,моля свиркайте. Много се изхарчих за останалите елементи и най-добре ще е да намеря направо син калник пък по натам ще доизкусурявам. Още един въпрос имам: Има ли разлика в калниците преди и след фейслифта? Моята е след фейса с цялата решетка със се капака.

• Нагоре 1

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

има разлика в калниците....

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest
Темата е заключена и Вие нямате право да коментирате в нея.

• Потребители разглеждащи страницата   0 потребители

No registered users viewing this page.

• Предстоящи събития

No upcoming events found
  • Създай нов...