Jump to content
пламен1

Търся си двустранен протокол за ПТП

Recommended Posts

До колкото разбрах можеш да си го вземеш от всеки застраховател, както и можеш от онлайн копие да си го разпечаташ.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Благодаря ти колега , ходил съм при застрахователите но в момента нямат тези нови протоколи казаха ми че ще ги имат от следващия месец незнам дали са ги приели в сила тези от този саит,който си ми дал, търся макар и от старите дано да свършат работа ,така че ако може някой да помогне

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Благодаря ти колега , ходил съм при застрахователите но в момента нямат тези нови протоколи казаха ми че ще ги имат от следващия месец незнам дали са ги приели в сила тези от този саит,който си ми дал, търся макар и от старите дано да свършат работа ,така че ако може някой да помогне

Колега отиди там кадето имаш застраховка.Аз така направих,мисля че и при теб ще се получи. ;)А самите протоколи са същите като на Кат(предполагам повечето сме виждали такива) само малко по цветни!А тези които колегата е дал като линк мисля че са доста стари,не че съм сигурен но не е това което съм виждал.Успех с търсенето колега! Редактирано от Fero

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Колега, това е официалния PDF - протоколМисля, че ти трябват последните 2 страници, цветната и следващата

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Колега ,виж при твоя застраховател,защото другите не всички дават! А май повечето вече имат! Но се правят на ударени!

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Създайте нов акаунт или се впишете, за да коментирате

За да коментирате, трябва да имате регистрация

Създайте акаунт

Присъединете се към нашата общност. Регистрацията става бързо!

Регистрация на нов акаунт

Вход

Имате акаунт? Впишете се оттук.

Вписване

• Потребители разглеждащи страницата   0 потребители

No registered users viewing this page.

• Предстоящи събития

No upcoming events found
  • Създай нов...