kalio 0 #1 Публикувано 16 Февруари, 2009 Знам че сега не е сезона в който се ползва климатик ама...Ситуацията е следната: Лятото карах на климатик и в един момент на ляв завой изпод таблото на мястото до водача започна да тече вода ама доста! Това се случва няколко пъти когато климатика е работил по-дълго време. колеги имате ли представа какъв е проблема?! Явно е че е климатика, но нямам никаква идея на какво се дължи... Нито пък знам читав майстор на климатици та да я заведа там. Лятото още е далече, но искам като дойде да си пускам спокойно климатичето Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest Al_Capone #2 Отговорено 16 Февруари, 2009 Явно ти е разкачен кондензния маркуч. Той излиза от топлообменика отива напред под капака и там тече, ако е изкубан обаче от мокета и ламарината си е приключение да се прекара пак. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
kalio 0 #3 Отговорено 16 Февруари, 2009 Аха, тоест предстои ми забавление с маркуч... Предполагах че е свързано с конденза от климатика... Ще трябва да се навра и да разгледам. Там има ли други маркучи или само кабели? Имам предвид дали ще го разпозная лесно? Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Draik 18 #4 Отговорено 16 Февруари, 2009 А може просто да е запушен Пробвай с някакво жило да го прекараш през маркуча. Като отвориш капака ще го видиш къде излиза самия маркуч и от там с тел или жило продвай. Мен повече това ме съмнява отколкото да е изваден, защото ако беше изваден щеше да си капе постоянно в краката на пасажера. Като е запушен тавичката на кондензатора се пълни с конденз и при завой излиза Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
kalio 0 #5 Отговорено 16 Февруари, 2009 Благодаря за съветите Ще пробвам! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
poplo 1 #6 Отговорено 10 Юли, 2010 Колега виждам, че темата е стара, но все пак да попитам как си се справил? При мен се получава същото нещо и при Prelude 4gen и е доста неприятно, трябва да го погледна този маркуч за конденза. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове