pesho2 0 #1 Публикувано 14 Февруари, 2009 В един форум видях това: Някъде бях прочел,че батериите на еърбеговете трябва да се сменят на 4-5 години . Край на цитата. За Хондата така ли е? Чувам за първи път, че тези джаджи имали батерии. Споделете, plz! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
buleka vti 5 #2 Отговорено 15 Февруари, 2009 Аз за батерии не съм чувал!?Едва ли има такива неща и то точно пък в Air bag!Да не би да не си разбрал и да е ставало дума за патрони които изстрелват Air bag и които се сменят заедно с въздушните възглавници но когато са излизали-недай си боже! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
сивик16 0 #3 Отговорено 15 Февруари, 2009 Батерии нямат еарбеците,сигурно е ставало дма за патроните. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
pesho2 0 #4 Отговорено 15 Февруари, 2009 Колеги, не! Цитирах ви част от друг форум, ето ви оригиналния пост- цитрам го от http://forum.eshop.bg Ето: "Значи някъде бях прочел,че батериите на еърбеговете трябва да се сменят на 4-5 години,и реших да видя моята в какво състояние е. Не е сменяна откакто е произведена колата Рено19/1994година. голямата е Size D 3,6V, SL-780. Mалката е Size 1/2AA 3,6V, SL-350 Някой знае ли къде мога да намеря такива елементи? Евентуалнo ако не намеря да сложа по 2 броя някакви яки фотобатерии. Дали 0.6-те волта по-малко ще пречат на еърбега да сработи ако се наложи/по-добре да не става/. Голямата доколкото съм запознат е основна и като свърши еърбега се поддържа от малката месец-два и трябва да мига светодиод " Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
joro_www_joro 0 #5 Отговорено 15 Февруари, 2009 За първи път чувам за батеии.Сменя се централата и аербаците когато са отворили един път.централата е с куплонг и влизат множество кабели,но мисля че е капсолована и нямя начин да има батерии вътре. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове