Dulgia 0 #1 Публикувано 13 Февруари, 2009 Здравейте колеги,въпроса ми е за сивик англичанка 98г. 4/5 врати.Двигателя се води 1.5 втек (икономичният) на капака на главата трябва ли да пише втек,защото въпросния е само с надпис хонда на капака на главата.Не съм сиг някъде във форума май имаше подобна тама,но нз как беше озаглавена.Благодаря предварително Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
teror1sta 43 #2 Отговорено 13 Февруари, 2009 (Редактирано) НЕ Трябва Vtec-E пише на D15Z1 и D15Z3 , на по-новите като D15Z6 и нагоре не пише п.п. Може и да има но все още не съм виждал Редактирано 13 Февруари, 2009 от teror1sta Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Dulgia 0 #3 Отговорено 13 Февруари, 2009 благодаря колега,и аз съм на това мнение че не пише.Мс още веднъж.Ако трее ще отвирим главата то ше си покаже Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
teror1sta 43 #4 Отговорено 13 Февруари, 2009 Няма нужда да отваряте главата. Достатъчно е да отвориш капачката на маслото. Там се виждат 2-та всмукателни клапана на 1-ви цилиндър. На празен ход ако най-крайния се движи (отваря), а другия до него НЕ (едвам едвам мърда) => че е икономика Също така е достатъчно да погледнеш да ли има в-тек клапан ....... Също така и на блока на двигателя си пише модела това е Втек клапана : 1 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Dulgia 0 #5 Отговорено 14 Февруари, 2009 Благодаря много колеги,всичко разбрах .Сега ще го разгледам струва ли си и може да си го взема Благодаря още веднъж Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове