Jump to content
To sloW

Без съединител!

Recommended Posts

Колеги.....малко идеи по въпроса преди да съм доходил до маистора!Преди 2 дни съединителя стана доста мек и доби 4-5 санта празен ход...което си е доста....вчера вече беше много мек и отлепваше много горе (още щом мръдна кръка и идва полусъединител) ...... Днес вече го нямаше никакъв.... наложи се да патувам и сменях бес съединител,което си беше зор :huh: .... а за тръгването няма да говоря....Та въпроса ми е,това помпата на съединителя ли е? Истарвала ли е или какво? Мога ли да си я отремонтирам сам?На какъв принцип работи и ако се наложи нова ,сума доло горе? :huh:Мерси предварително!

Редактирано от To sloW

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Може и да е помпата, но по вероятно е работното цилиндърче на скоростната кутия......Пробвай първо със смяна на гумички......

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Ами ако са от помпите на съединителя може и сам да видиш дали пускат.Аз имах подобен проблем наскоро.И нещо много важно което вече си изтървал явно - даже и да тече хидравлична течност от някаде, винаги гледай да доливаш в резервоарчето - изтървеш ли я под минимума и ако засмуче въздух.....ще ти се отвори бая работа.Не съм сигурен каде се намира помпичката но на 6г сивик май беше точно под резервоарчето единия. Неговата смяна е по-лесна, но другата помпа ако трябва да я сменяш...там е по-тежко положението :huh:Успех!

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Може и да е помпата, но по вероятно е работното цилиндърче на скоростната кутия......Пробвай първо със смяна на гумички......

Мамкаму ще ми се отвори работа,мерси колеги!

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

• Потребители разглеждащи страницата   0 потребители

No registered users viewing this page.

• Предстоящи събития

No upcoming events found
  • Създай нов...