joro_www_joro 0 #1 Публикувано 12 Февруари, 2009 Здравейте колеги.Искам да се посъветвам къде да потърся причината.Понякога след като ми се включи перката за охлаждане или пусна фаровете и халогените заедно ми се вдига и стрелката на водата.няколко пъти стъм се шашкал така и като махна фаровете или се убедя че перката ми върти и след като стре всичко се нарежда.искам да го регулирам това.Утре ще ходя в сервиза и искам да знам от къде да започна или ако някой знае да ми каже къде точно е проблема.Благодаря. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
policaja 16 #2 Отговорено 12 Февруари, 2009 това се получава само при СИВИК,като се натовари електриката Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
No Limit Performance 180 #3 Отговорено 12 Февруари, 2009 Това , не е верно , че се получава само при сивик Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
joro_www_joro 0 #4 Отговорено 12 Февруари, 2009 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
micro 1 #5 Отговорено 12 Февруари, 2009 Хлабави връзки по арматурното табло (пристягане).Почистване на конекторите на кабелите на арматурното табло.Така стана при мен. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
joro_www_joro 0 #6 Отговорено 12 Февруари, 2009 Ще проверя,макар че си мислех за регулатор на динамото или реле......... Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове