Jump to content

Recommended Posts

Колеги бихте ле ме казали дали е възможно да се направи така че след определени обороти (примерно 6500) да ми светват неоните в колата. :rolleyes:

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Може.. говори с Informer... ама аз лично бих те обрал с бая пари за това ;) Щото става дума за програмиране и какво ли още не. ;) Най-вече, си е индивидуална работа!

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Колегата ти каза .... става дума за програмиране( не знам за какво говори той ) ама аз си мисля едно чипче с едни шукарни функции вътре също може да оправи работата :)

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Публикувано изображение

я дайте някое клипче да видим как е, във Vbox или YouTube, неможе да няма...

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
обаче светва само таблото Редактирано от unnamed

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Имах предвид, че трябва да се прави електронна система, която да следи оборотите и да отваря/затавя веригата при зададените стойности. Посочих Informer като потенциален възможен, защото Infoboard-а следи оборотите. Следователно, при по-голямо желание от твоя и негова страна може да се направи /на теория, не мога да гарантирам за практиката/ допълнителен модул, който да ползва данните на инфроборд-а и да влияе на върпосната верига от неони. :) Т'ва е то :D Естествено, сигурно има и по-лесен начин, ама на мен лично този ми идва на ум. :D

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
shiftlightАко не пуснеш снимки как е станало следващият път за подобни простотии и аз ще давам предложения с Intel dual core + vista + програмист + бира

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Ще стане готинко,но трябва да се помъчи някой.Като го направиш да кажеш как става.Късмет :)

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

А, не съществува ли нещо, наречено RPM triggered swich? С едно реленце след него, което да ти пуска ток на неоните?

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

shiftlightIntel dual core + vista + програмист + бира

Ааа мани ги тия боклуци Intel беее ;) Shiftlight-а е много добра идея, направо убива всичко останало. ;) Сега само трябва човека да я приложи в действие.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

• Потребители разглеждащи страницата   0 потребители

No registered users viewing this page.

• Предстоящи събития

No upcoming events found
  • Създай нов...