unnamed 0 #1 Публикувано 10 Февруари, 2009 Колеги бихте ле ме казали дали е възможно да се направи така че след определени обороти (примерно 6500) да ми светват неоните в колата. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
ShEfA 70 #2 Отговорено 10 Февруари, 2009 Може.. говори с Informer... ама аз лично бих те обрал с бая пари за това Щото става дума за програмиране и какво ли още не. Най-вече, си е индивидуална работа! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
unnamed 0 #3 Отговорено 10 Февруари, 2009 никой ли незнае ? Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
GeFi's Garage 280 #4 Отговорено 10 Февруари, 2009 Колегата ти каза .... става дума за програмиране( не знам за какво говори той ) ама аз си мисля едно чипче с едни шукарни функции вътре също може да оправи работата Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
honda_stz 0 #5 Отговорено 10 Февруари, 2009 я дайте някое клипче да видим как е, във Vbox или YouTube, неможе да няма... Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
unnamed 0 #6 Отговорено 10 Февруари, 2009 (Редактирано) обаче светва само таблото Редактирано 10 Февруари, 2009 от unnamed Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
ShEfA 70 #7 Отговорено 11 Февруари, 2009 Имах предвид, че трябва да се прави електронна система, която да следи оборотите и да отваря/затавя веригата при зададените стойности. Посочих Informer като потенциален възможен, защото Infoboard-а следи оборотите. Следователно, при по-голямо желание от твоя и негова страна може да се направи /на теория, не мога да гарантирам за практиката/ допълнителен модул, който да ползва данните на инфроборд-а и да влияе на върпосната верига от неони. Т'ва е то Естествено, сигурно има и по-лесен начин, ама на мен лично този ми идва на ум. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Nasakoto.Yakata 5 #8 Отговорено 11 Февруари, 2009 shiftlightАко не пуснеш снимки как е станало следващият път за подобни простотии и аз ще давам предложения с Intel dual core + vista + програмист + бира Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
joro_www_joro 0 #9 Отговорено 11 Февруари, 2009 Ще стане готинко,но трябва да се помъчи някой.Като го направиш да кажеш как става.Късмет Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
LAMER 82 #10 Отговорено 11 Февруари, 2009 А, не съществува ли нещо, наречено RPM triggered swich? С едно реленце след него, което да ти пуска ток на неоните? Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
ShEfA 70 #11 Отговорено 11 Февруари, 2009 shiftlightIntel dual core + vista + програмист + бираАаа мани ги тия боклуци Intel беее Shiftlight-а е много добра идея, направо убива всичко останало. Сега само трябва човека да я приложи в действие. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове