unnamed 0 #1 Публикувано 9 Февруари, 2009 Има ли разлика м/у предните и задни машинки ? Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
tazzz 13 #2 Отговорено 9 Февруари, 2009 На каква кола? Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
unnamed 0 #3 Отговорено 9 Февруари, 2009 d14a3 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
tazzz 13 #4 Отговорено 9 Февруари, 2009 Ако под машинки имаш предвид закопчалките, разлика няма, ако имаш предвид макарите, които въртят колана ( връщат, навиват и т.н ) като механизъм нямат, но като захващане имат разлика Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
joro_www_joro 0 #5 Отговорено 9 Февруари, 2009 Ако под машинки имаш предвид закопчалките, разлика няма, ако имаш предвид макарите, които въртят колана ( връщат, навиват и т.н ) като механизъм нямат, но като захващане имат разлика [/quot незнам дали няма разлика в далйината на коланите ако искаш да ги запазиш ?!! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
unnamed 0 #6 Отговорено 9 Февруари, 2009 макарите имах предвид.искам да сложа задните отпред защото са като нови Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
joro_www_joro 0 #7 Отговорено 9 Февруари, 2009 макарите имах предвид.искам да сложа задните отпред защото са като нови извинявай колега,но немога да те разбера като казваш /макарите/.знам само че задните колани са по-каси и за отпред не мисля че ще станат.ако мислиш да ползваш само машинките,пак не съм сигурен,че те нали навиват по-кас колан.аз съм отварял преди "машинката" и сам я правил.мисля че ще можеш да я натегнеш ,малко за да прибере по-далгия колан./ако има място в кутията/ Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове