Jump to content
loshiq_83

вапрос за двигател

Recommended Posts

искам да си сменя двигателя на хондата които е 1.6 16в с вти колко пари ще ми излезе и ако някои знае да ми каже човек от които мога да си го закупя

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

приготви си 3500-4000лв за всеки случай :cool: аз правих подобен swap миналата седмица. може и по евтино да си намериш но двигател с всичко върви към 3к лв.... ако е по старичък може и за по малко пари да го вземеш..

Редактирано от manniakk

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

искам да си сменя двигателя на хондата които е 1.6 16в с вти колко пари ще ми излезе и ако някои знае да ми каже човек от които мога да си го закупя

Ако си със Сивик 5-а или 6-та грубо 3000 лв + - с монтажа от моя страна.Ще имам такъв суап от Сивик 99 на4алото на Март.Поздрави

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Ако си със Сивик 5-а или 6-та грубо 3000 лв + - с монтажа от моя страна.Ще имам такъв суап от Сивик 99 на4алото на Март.Поздрави
извинявам се двигателя ми е 1.5 16в

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

maniakkk не искам да се заяждам наистина, чисто информативно те питам, какво значение има колко си стар?

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Мисля че ставаше въпрос за двигателя колко е стар!

Редактирано от ZaRRicK

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

мда за мотора ставаше въпрос. Ако вземе от 5та ще е по евтин. от 6та са малко по скъпи.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Имам 3 мотора Б16-ки най скъпия ми е от Дел сол 97г. -3000лв. Пълен суап , можеш да дойдеш да я запалиш колата да видиш работата на мотора и т.н. 0898-489-527 А иначе смяната на мотора не е страшна :hondarulez: Идваш сутринта във Варна и вечерта си тръгваш с Б16 :hondarulez:

Редактирано от BOSS`HOGG

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Имам 3 мотора Б16-ки най скъпия ми е от Дел сол 97г. -3000лв. Пълен суап , можеш да дойдеш да я запалиш колата да видиш работата на мотора и т.н. 0898-489-527 А иначе смяната на мотора не е страшна :hondarulez: Идваш сутринта във Варна и вечерта си тръгваш с Б16 :hondarulez:

А най-евтиния? :hondarulez:

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

така и не разкрихте тайната на тоя swap за 1 ден... аз се борих 5 почти....

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

така и не разкрихте тайната на тоя swap за 1 ден... аз се борих 5 почти....

Предполагам че знаят точно какво и къде да направят и са го правили поне 10 пъти. :hondarulez:

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Какво правихте 5 дена бре :hondarulez: Ако има всичко необходимо за 1 работен ден става работата

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Ако си много на зор и за една вечер става :hondarulez:

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Създайте нов акаунт или се впишете, за да коментирате

За да коментирате, трябва да имате регистрация

Създайте акаунт

Присъединете се към нашата общност. Регистрацията става бързо!

Регистрация на нов акаунт

Вход

Имате акаунт? Впишете се оттук.

Вписване

• Потребители разглеждащи страницата   0 потребители

No registered users viewing this page.

• Предстоящи събития

No upcoming events found
  • Създай нов...