tigarle 0 #1 Публикувано 5 Февруари, 2009 Лагера на климатика ми се е скапал и ми трябва спешно нов но не мога да намеря никъде такъв размер, 35 48 20 (35 е размера на вътрешния кръг, 48 е на външния и 20 е височината на лагера). Оригиналния лагер е много скъп, струва към 700 лева. Колеги моя за помощ, където и да търся все няма ? Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Стефан Пасков 3 #2 Отговорено 6 Февруари, 2009 има един компресор но е ударен ако е читав лагера може да измислим нещо ако имаш интерес пиши на лични Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
manniakk 22 #3 Отговорено 7 Февруари, 2009 на мен климатичарите ми смениха лагера за b16a2 за 60лв.... твоя компресор колко по различен да е. оу ма пък ти е новото CRV джипа.... Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Юлиян Петров 1 #4 Отговорено 20 Април, 2009 Аз сменях на моята Д14А2- англичанка 6ген. миналата година есента. Взеха ми 30лв. за лагер и 70лв. демонтаж- монтаж, а там, където ходих бяха скъпари, така, че и за по- евтино ще има някъде. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове