boba7a 0 #1 Публикувано 4 Февруари, 2009 колеги става ли скоростната кутия от д15б2 на д15б7 без преправяния..би трябвало да са еднакви нека някой който знае каже... Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Jeepers 41 #2 Отговорено 4 Февруари, 2009 доколкото знам цялата Д серия са взаимнозаменяеми ! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
AMD 347 #3 Отговорено 5 Февруари, 2009 Извинявам се на колегата ,че му ползвам темата .Интересува ме, кой съединител се ползва (притескателен и феродов) при комбинацията на скоростна кутия от D16Z6: D16Z9 с двигател D15B2 ? Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
DrMcCooL 0 #4 Отговорено 5 Февруари, 2009 доколкото знам цялата Д серия са взаимнозаменяеми !Бъркаш се колега...един авер за една а9-ка купи 3 докато уцели...на една полуоските са къси на друга шлиците неотговарят...сега е с кутия от а9 която пак непасва напълно-мястото за единият тампон го няма незнам защо така се получава Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
CONEV 1 #5 Отговорено 5 Февруари, 2009 няма значение даже от д13 става на д16 и обратното за всички Д-серии са еднакви единствената разлика е че има къси и дилги скорости Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
boba7a 0 #6 Отговорено 5 Февруари, 2009 няма значение даже от д13 става на д16 и обратното за всички Д-серии са еднакви единствената разлика е че има къси и дилги скоростизначи че на д15б7 и д15б2 има разлика в дължината на скоростите ? Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
войводата/cls 3 #7 Отговорено 6 Февруари, 2009 (Редактирано) значи че на д15б7 и д15б2 има разлика в дължината на скоростите ?Не няма разлика в дължините на скоростите на тези два модела.Колегата имаше предвид като цяло Д-серията.Ако става въпрос за Д13Б2 и Д15Б2 тогава също няма разлика в кутиите,доколкото се простират моите знания.Само на Д13Б2 от 94-та година финалното съотношение е 4.437.Имай предвид,че на Д15Б2 от 4-та генерация кутията е с жило, а на 5-ген. е с хидравлика съединителя.Смисъл да не вземеш цяла кутия от Д15Б2,но от 4-ген и да се мъчиш да я сложиш на Д15Б7 5-ген купето.Кутиите на 5-ген Д15Б2 и Д15Б7 са абсолютно еднакви като предавателни числа и пасват 1:1. Редактирано 6 Февруари, 2009 от войводата/cls Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Magnum 7 #8 Отговорено 6 Февруари, 2009 на двувалките скоростните кутии са различнидали може да се сложи такава скоростна кутия на едновалка не знам, но ще трябва доста неща да се сменятнапример полуоските на двувалките са с еднаква дължина, и има междинна полуоска. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
AMD 347 #9 Отговорено 6 Февруари, 2009 (Редактирано) кой съединител се ползва (притескателен и феродов) при комбинацията на скоростна кутия от D16Z6: D16Z9 с двигател D15B2 ? ?http://forums.hondabg.com/index.php?showto...mp;#entry262684 Al_Capone, да не би за тази тема да става въпрос Редактирано 6 Февруари, 2009 от AMD Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest Al_Capone #10 Отговорено 6 Февруари, 2009 Ами някъде тук но в мометна ми е трудно да го изровя имаше тема за това нещо. И Olmy беше изровил парт номерата и комбинациите и кой съединител за кой мотор от D-серията е предписан от Honda. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
AMD 347 #11 Отговорено 7 Февруари, 2009 http://www.exedy.adc-cat.com/ мисля че намерих каквото ме интересува Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове